Erbjudanden av LjusExperten

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste LjusExperten katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

Intressant att veta om LjusExperten ...

Ljusexperten är Sveriges ledande kedja som specialiserat sig på ljus och belysning.

Lär känna Ljusexperten

Ljusexperten är Sveriges ledande kedja specialiserad på belysning.
Här finner du lampor och ljuskällor för alla rum både inomhus och utomhus. Här kan du köpa lampor från välkända varumärken som JUUS, PR Home, By Rydéns, Konstsmide, Belid, Herstal Eglo,  Star Trading m fl. Deras mål är att vara den mest välsorterade lampaffären online. de finns på ett flertal olika ställen i Sverige och hoppas att de kan finnas just nära dig, annars finns de naturligtvis online på ljusexperten.se 24 timmar om dygnet. Välj själv om du vill besöka dem online eller i fysisk butik. Butikerna finns exempelvis på platser så som Borås, Helsingborg och Linköping.
Har du frågor om en lampa, vilken ljuskälla du skall ha, eller vilken belysning du bör ha på ditt skrivbord – kontakta Ljusexperten så hjälper de dig! Ljusexperten brinner för belysning, ljussättning, service och att maximera ett rums möjligheter med rätt belysning.

Ljusexpertens bakgrund

Ljusexptern har funnit i Sverige i många år, och utvecklas hela tiden.

Hitta rätt ljus med Ljusexperten

Idag jobbar LjusExperten med de ledande inom ljuskällor: LEDVANCE, OSRAM, STAR TRADING, AIRAM och UNISON.
De har ett brett sortiment av alla möjliga ljuskällor. Allt från lysrör, kompaktlysrör, halogen och 12V, till de nya LED-Ljuskällorna i många olika varianter och styrkor.
Välkommen in till din lokala LjusExperten-butik så hjälper de er!LED-lampor är det mest energieffektiva alternativet på marknaden för konsumentbelysning. Med samma mängd ljus sparar du ca 85% energi jämfört med glödlampor.

Du sparar pengar på sikt genom minskade underhållskostnader och färre ersättningslampor. Dessutom innebär den längre livslängden mindre elektronikavfall.

Fler erbjudanden från Möbler och Inredning