Tiendeo official website

LjusExperten2024

25 dagar kvar

  Letar du efter de bästa LjusExperten-erbjudandena?

  Om du letar efter de största LjusExperten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från LjusExperten eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från LjusExperten on Tiendeo. Bläddra i den senaste LjusExperten-katalogen "LjusExperten2024" giltig från från 30/1 till till 20/3 och börja spara pengar nu!

  Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

  LjusExperten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Ljusexperten är Sveriges ledande kedja som specialiserat sig på ljus och belysning.

  Lär känna Ljusexperten

  Ljusexperten är Sveriges ledande kedja specialiserad på belysning.
  Här finner du lampor och ljuskällor för alla rum både inomhus och utomhus. Här kan du köpa lampor från välkända varumärken som JUUS, PR Home, By Rydéns, Konstsmide, Belid, Herstal Eglo,  Star Trading m fl. Deras mål är att vara den mest välsorterade lampaffären online. de finns på ett flertal olika ställen i Sverige och hoppas att de kan finnas just nära dig, annars finns de naturligtvis online på ljusexperten.se 24 timmar om dygnet. Välj själv om du vill besöka dem online eller i fysisk butik. Butikerna finns exempelvis på platser så som Borås, Helsingborg och Linköping.
  Har du frågor om en lampa, vilken ljuskälla du skall ha, eller vilken belysning du bör ha på ditt skrivbord – kontakta Ljusexperten så hjälper de dig! Ljusexperten brinner för belysning, ljussättning, service och att maximera ett rums möjligheter med rätt belysning.

  Ljusexpertens bakgrund

  Ljusexptern har funnit i Sverige i många år, och utvecklas hela tiden.

  Hitta rätt ljus med Ljusexperten

  Idag jobbar LjusExperten med de ledande inom ljuskällor: LEDVANCE, OSRAM, STAR TRADING, AIRAM och UNISON.
  De har ett brett sortiment av alla möjliga ljuskällor. Allt från lysrör, kompaktlysrör, halogen och 12V, till de nya LED-Ljuskällorna i många olika varianter och styrkor.
  Välkommen in till din lokala LjusExperten-butik så hjälper de er!LED-lampor är det mest energieffektiva alternativet på marknaden för konsumentbelysning. Med samma mängd ljus sparar du ca 85% energi jämfört med glödlampor.

  Du sparar pengar på sikt genom minskade underhållskostnader och färre ersättningslampor. Dessutom innebär den längre livslängden mindre elektronikavfall.