Nyheter Kollection

4 dagar kvar
Öppna katalog

Erbjudanden av LjusExperten

Letar du efter de bästa LjusExperten-erbjudandena?

Om du letar efter de största LjusExperten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från LjusExperten eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 2 LjusExperten-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste LjusExperten-katalogen "Nyheter Kollection" giltig från 03/08/2022 till 16/08/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste LjusExperten katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

LjusExperten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ljusexperten är Sveriges ledande kedja som specialiserat sig på ljus och belysning.

Lär känna Ljusexperten

Ljusexperten är Sveriges ledande kedja specialiserad på belysning.
Här finner du lampor och ljuskällor för alla rum både inomhus och utomhus. Här kan du köpa lampor från välkända varumärken som JUUS, PR Home, By Rydéns, Konstsmide, Belid, Herstal Eglo,  Star Trading m fl. Deras mål är att vara den mest välsorterade lampaffären online. de finns på ett flertal olika ställen i Sverige och hoppas att de kan finnas just nära dig, annars finns de naturligtvis online på ljusexperten.se 24 timmar om dygnet. Välj själv om du vill besöka dem online eller i fysisk butik. Butikerna finns exempelvis på platser så som Borås, Helsingborg och Linköping.
Har du frågor om en lampa, vilken ljuskälla du skall ha, eller vilken belysning du bör ha på ditt skrivbord – kontakta Ljusexperten så hjälper de dig! Ljusexperten brinner för belysning, ljussättning, service och att maximera ett rums möjligheter med rätt belysning.

Ljusexpertens bakgrund

Ljusexptern har funnit i Sverige i många år, och utvecklas hela tiden.

Hitta rätt ljus med Ljusexperten

Idag jobbar LjusExperten med de ledande inom ljuskällor: LEDVANCE, OSRAM, STAR TRADING, AIRAM och UNISON.
De har ett brett sortiment av alla möjliga ljuskällor. Allt från lysrör, kompaktlysrör, halogen och 12V, till de nya LED-Ljuskällorna i många olika varianter och styrkor.
Välkommen in till din lokala LjusExperten-butik så hjälper de er!LED-lampor är det mest energieffektiva alternativet på marknaden för konsumentbelysning. Med samma mängd ljus sparar du ca 85% energi jämfört med glödlampor.

Du sparar pengar på sikt genom minskade underhållskostnader och färre ersättningslampor. Dessutom innebär den längre livslängden mindre elektronikavfall.

Fler erbjudanden från Möbler och Inredning

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona