Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från LjusExperten.

Letar du efter de bästa LjusExperten-erbjudandena?

Om du letar efter de största LjusExperten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från LjusExperten eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från LjusExperten och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Kungsängen "Kungsängen 50% - 70% dcto ." giltig från från 11/7 till till 20/8.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

LjusExperten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ljusexperten är Sveriges ledande kedja som specialiserat sig på ljus och belysning.

Lär känna Ljusexperten

Ljusexperten är Sveriges ledande kedja specialiserad på belysning.
Här finner du lampor och ljuskällor för alla rum både inomhus och utomhus. Här kan du köpa lampor från välkända varumärken som JUUS, PR Home, By Rydéns, Konstsmide, Belid, Herstal Eglo,  Star Trading m fl. Deras mål är att vara den mest välsorterade lampaffären online. de finns på ett flertal olika ställen i Sverige och hoppas att de kan finnas just nära dig, annars finns de naturligtvis online på ljusexperten.se 24 timmar om dygnet. Välj själv om du vill besöka dem online eller i fysisk butik. Butikerna finns exempelvis på platser så som Borås, Helsingborg och Linköping.
Har du frågor om en lampa, vilken ljuskälla du skall ha, eller vilken belysning du bör ha på ditt skrivbord – kontakta Ljusexperten så hjälper de dig! Ljusexperten brinner för belysning, ljussättning, service och att maximera ett rums möjligheter med rätt belysning.

Ljusexpertens bakgrund

Ljusexptern har funnit i Sverige i många år, och utvecklas hela tiden.

Hitta rätt ljus med Ljusexperten

Idag jobbar LjusExperten med de ledande inom ljuskällor: LEDVANCE, OSRAM, STAR TRADING, AIRAM och UNISON.
De har ett brett sortiment av alla möjliga ljuskällor. Allt från lysrör, kompaktlysrör, halogen och 12V, till de nya LED-Ljuskällorna i många olika varianter och styrkor.
Välkommen in till din lokala LjusExperten-butik så hjälper de er!LED-lampor är det mest energieffektiva alternativet på marknaden för konsumentbelysning. Med samma mängd ljus sparar du ca 85% energi jämfört med glödlampor.

Du sparar pengar på sikt genom minskade underhållskostnader och färre ersättningslampor. Dessutom innebär den längre livslängden mindre elektronikavfall.