Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Kosta Boda.

Letar du efter de bästa Kosta Boda-erbjudandena?

Om du letar efter de största Kosta Boda-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kosta Boda eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Kosta Boda och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Le Creuset "Spara upp till 30% !" giltig från från 24/5 till till 10/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Kosta Boda, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kosta Boda är ett svenskt välkänt designhus som designar produkter med fokus på glas

Lär känna Kosta Boda

Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst. Teknik och känsla har förfinats i hjärtat av Smålands skogar sedan 1742. Deras formgivare och konstnärer hör till de mest erkända inom sitt område, inte bara i Sverige utan i världen. Gemensamt för dem är lusten att utforska glasets möjligheter. I hyttan på Kosta Glasbruk arbetar de sida vid sida med glasarbetarna för att förverkliga nya idéer. Kosta Bodas uttrycksfulla glas ger varje rum en unik identitet.

Kosta glasbruk är idag Sveriges äldsta verksamma glasbruk, här har ugnarna varit igång sedan 1742. Välkommen in i värmen för att beskåda ett genuint svenskt hantverk. Här har du möjlighet att i skenet från ugnarna följa produktionen av Kosta Bodas produkter. Från smältning av glasmassan till glasblåsning, slipning och målning.

Deras produktet kan köpas via återförsäljare men även via deras egna hemsida kostaboda.se där du även kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Kosta Bodas bakgrund

Kosta glasbruk grundades 1742 och fick sitt namn efter sina grundare, generalerna Koskull och Staël von Holstein – Ko + Sta. Kosta placerades mitt i Smålands täta skogar för att förse både Stockholm och Karlskrona med glas.