Andra användare tittade även på

Hitta Jabo i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Jabo katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i Din stad

Intressant att veta om Jabo ...

Jabo bygger och säljer småhus och tillbehör för din tomt

Lär känna Jabo

JABO utvecklar, marknadsför och säljer sitt sortiment av exteriörprodukter, med fokus på design, kvalitet och funktion, till konsumenter via bygghandeln. Produkterna som tagits fram för trädgårdens gröna rum tillsammans med bodarna, stugorna och förråden ger inspiration och variation för gör-det-självare i NordenUnder 2008 byggdes ett logistikcenter i Tranemo. Hösten 2015 förvärvades JABO av Nordic Room Improvement som är en koncern som utvecklar, marknadsför och säljer interiör-, exteriör- och renoveringsprodukter till konsumenter och proffs i Norden.

JABO har återförsäljare över hela landet. Via hemsidan eller dera app hittar du alla deras återförsäljare. Via hemsidan jabo.se hitar du även hela deras sortiment och även erbjudanden och nyheter.

Jabos bakgrund

JABO har sin början 1961 då Sonny Bertilsson, Leon Andersson och Waldemar Josefsson startade upp tillverkning av träull i en fabrik placerad i västgötska Ambjörnarp. En brand 1969 lämnade fabriken i ruiner men ur askan reste sig livskraftiga idéer om både fortsättning och utveckling. Via tillverkning av träpaneler och trädgårdsprodukter kom man så småningom till friggebodar och förråd som har satt JABO på kartan.

Jabo arbetar med hållbarhet

JABO utvecklar sina produkter för att passa det nordiska klimatet. Nyckeln är smarta konstruktioner med gedigna dimensioner. Hållbarhet handlar dock inte bara om kvalitet utan även att tillverkningen sker med rätt material från rätt källor. 

Därför används material som inte belastar miljön i onödan och målsättningen är att alla produkter ska vara märkta med PEFC eller FSC (FSC-C020908).

Alla behöver vi på olika sätt förhålla oss till de ekonomiska, miljömässiga och sociala utmaningar som världen står inför. Genom ett  helhetsperspektiv på hållbarhetsarbete och utvalda fokusområden vill de ta ansvar för dagens och framtidens samhälle. Deras ambition är att hållbarhetsarbetet ska genomsyra hela affärsprocessen och kommuniceras till alla som berörs av deras verksamhet.