Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Iittala.

Letar du efter de bästa Iittala-erbjudandena?

Om du letar efter de största Iittala-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Iittala eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Iittala och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Brafab "Brafab Katalog Kollektion 2024!" giltig från från 11/4 till till 24/4.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Iittala, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Iittala säljer designade bruksföremål, såsom glas och skålar. Iittala finns på flera orter i Sverige.

Lär känna Ittala

Iittala är ett finskt glasbruk som säljer designade bruksföremål. Iittala Glas är mycket populära och håller hög kvalitet och är av vacker design. 

Iittala öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. I Sverige finns för närvarande flertalet Iittala Outlet butiker och 3 Iittala Stores, samt flera återförsäljare. Några av dem finns exempelvis på platser så som Malmö, Gustavsberg och Stockholm.

På sociala medier och på hemsidan ittala.com kan du följa av erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Iittala rea och nyheter.

Till Iittalas sortiment hör det egna varumärket Iittala, som är känt för sin funktionella design. Till populära designer hör till exempel Teema och Essence. Populära produktkategorier är Iittala vinglas, glas, skålar, champagneglas och ljusstakar.

Ittalas bakgrund

Företaget grundades 1881 av Petrus Magnus Abrahamsson. Iittala hör till Iittalagruppen, som är en koncern med sex skandinaviska tillverkare av designade bruksföremål.

Iittala har mer än 1 400 anställda och verksamhet i flera Europeiska länder.

Se mer på hemsidan för information om butiker, erbjudanden och öppettider.