Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från HIMLA.

Letar du efter de bästa HIMLA-erbjudandena?

Om du letar efter de största HIMLA-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från HIMLA eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från HIMLA och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Pappelina "Papelina 2024" giltig från från 19/4 till till 31/12.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

HIMLA, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Himla säljer vackra textiler för hemmets alla rum

Lär känna Himla

Du kan göra en total make-over, utan att byta kök, soffa eller badrum. Upptäck hur nya gardiner faktiskt kan förvandla ett rum totalt. Att skapa ett hem, eller omskapa ett rum är en skön konst. I trettio år har de tänkt i de banorna. Hur inspirerar de sina kunder? Resultatet är en inredningsfilosofi som går ut på att skapa linjer från rum till rum och ting till ting. Sammanhållet men egensinnigt. Självständigt men kontrollerat.

Himla är inte en tillfällig stil, eller ett manér man snabbt tröttnar på. Deras filosofi är enkel, men svår att kopiera. De skapar vackra textilier för hemmets alla rum. Det mesta i linne, men även i andra naturmaterial som ull, siden och bomull. Allt går att matcha, mixa och blanda. Det är så du kan skapa din helt egna stil. Butikens öppettider är vardagliga och finns på flera olika platser. Exempelvis finns butiken i Uppsala och Stockholm, dessutom finns flera olika återförsäljare över hela skandinavien. På hemsidan kan du dock alltid finna just din Himla-produkt, och dessutom finns här erbjudanden, nyheter och kampanjer, samt kundservice.

Himlas bakgrund

Företaget Himla grundades 1990 efter att dåvarande ägaren Marie-Louise Almgren varit på en resa i New York.

Himla och klimatpåverkan

För Himla är det viktigt att producera produkter där de tar stor hänsyn till påverkan på miljön och ett socialt ansvar för produktionen.

Tillsammans med sina kunder, samarbetspartners och leverantörer kan de åstadkomma förändring – hela vägen från att förbättra levnadsvillkoren till att tvätta och vårda sina textilier klimatsmart. Du som kund ska alltid kunna känna dig säker med dina produkter från Himla. I arbetet med att ta fram produkter väljs dess olika egenskaper noga för att erbjuda produkter som inte innehåller farliga kemikalier samt har en lång hållbarhet och en hög kvalitet.