Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Hafa katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Hafa, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hafa är ett svenskt företag som sedan början av 60-talet har tillverkat kvalitetsprodukter för badrum.

Lär känna Hafa

Hafa är specialister på badrum och badrumsinredning och erbjuder ett stort sortiment av allt det du behöver för ditt badrumsprojekt. Här hittar du Hafa badrumsmöbler, Hafa badkar, Hafa dusch, och Hafa blandare m.m.

I Sverige säljs Hafa badrumsprodukter via återförsäljare så som K-Rauta, Hornbach, Svenska Kakel, m.fl. Ett urval av Hafa badrum kan du se på hemsidan eller i Hafa katalogen.

Via sociala medier och på hafa.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Hafas rea och nyheter. Hafa badrumskatalog går att beställa kostnadsfritt på hemsidan.

Andra produkter som säljs under varumärket är: Hafa massagebadkar, Hafa badrumsskåp och Hafa toalett.

Hafas bakgrund

Hafa grundades 1962 av möbelsnickaren Lars Andersson.

Hafa har flera anställda och verksamheten finns i hela Norden samt Ryssland.

Se mer på hemsidan för information om produkter, katalog, badrumsinspiration och kontakt med Hafas kundtjänst

Hafa arbetar med hållbarhet

Målmedvetet arbetar de för att ständigt kunna erbjuda badrumsprodukter med så liten miljöpåverkan som möjligt. Tillsammans med deras skickliga designers och konstruktörer antar de utmaningen att utforska nya tekniker och hållbara material för att nå sina högt ställda krav. De har produkter bedömda av SundaHus och Byggvarubedömningen samt listar dem i Svanens Husportal.

Deras badrumsskåp och spegelöverdelar har energisnål LED-belysning som är anpassad för att ge ett behagligt ljus. LED har mycket lång livstid och är därför ett bättre miljöval.

Deras blandare har flera olika effektiva funktioner som hjälper dig att spara vatten, håll utkik efter symbolerna Water Save, Cold Start och Eco Move. Nu är även våra takduschar vattenbesparande.