Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Hafa.

Letar du efter de bästa Hafa-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hafa-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hafa eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Hafa och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 23/7 till till 6/8.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Hafa, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hafa är ett svenskt företag som sedan början av 60-talet har tillverkat kvalitetsprodukter för badrum.

Lär känna Hafa

Hafa är specialister på badrum och badrumsinredning och erbjuder ett stort sortiment av allt det du behöver för ditt badrumsprojekt. Här hittar du Hafa badrumsmöbler, Hafa badkar, Hafa dusch, och Hafa blandare m.m.

I Sverige säljs Hafa badrumsprodukter via återförsäljare så som K-Rauta, Hornbach, Svenska Kakel, m.fl. Ett urval av Hafa badrum kan du se på hemsidan eller i Hafa katalogen.

Via sociala medier och på hafa.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Hafas rea och nyheter. Hafa badrumskatalog går att beställa kostnadsfritt på hemsidan.

Andra produkter som säljs under varumärket är: Hafa massagebadkar, Hafa badrumsskåp och Hafa toalett.

Hafas bakgrund

Hafa grundades 1962 av möbelsnickaren Lars Andersson.

Hafa har flera anställda och verksamheten finns i hela Norden samt Ryssland.

Se mer på hemsidan för information om produkter, katalog, badrumsinspiration och kontakt med Hafas kundtjänst

Hafa arbetar med hållbarhet

Målmedvetet arbetar de för att ständigt kunna erbjuda badrumsprodukter med så liten miljöpåverkan som möjligt. Tillsammans med deras skickliga designers och konstruktörer antar de utmaningen att utforska nya tekniker och hållbara material för att nå sina högt ställda krav. De har produkter bedömda av SundaHus och Byggvarubedömningen samt listar dem i Svanens Husportal.

Deras badrumsskåp och spegelöverdelar har energisnål LED-belysning som är anpassad för att ge ett behagligt ljus. LED har mycket lång livstid och är därför ett bättre miljöval.

Deras blandare har flera olika effektiva funktioner som hjälper dig att spara vatten, håll utkik efter symbolerna Water Save, Cold Start och Eco Move. Nu är även våra takduschar vattenbesparande.