Tiendeo official website

ÅTERFÖRSÄLJAREN HAR STÄNGT

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Flash-erbjudandena?

Om du letar efter de största Flash-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Flash eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Flash on Tiendeo. Bläddra i den senaste Flash-katalogen "ÅTERFÖRSÄLJAREN HAR STÄNGT" giltig från från 8/10 till till 31/12 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Flash, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Flash är en svensk modekedja som säljer kläder och accessoarer för kvinnor.

Lär känna Flash

Flash kläder är gjorda för att passa alla och plaggen görs i små serier för att förbil unika. Flash mode säljs i butiker runt om i Sverige, samt i en webshop, och riktar sig till aktiva kvinnor mellan 30 och 60 år. I sortimentet hittar du allt från tröjor och koftor till ytterplagg och jeans.

Flash öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det runt wtt hundratal Flash butiker runt om i landet. Några av dem finns på platser så som exempelvis i städer som StockholmMalmö och Göteborg.

På sociala medier och på flashwoman.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Flash rea och nyheter. Modekedjan har även en kundklubb, Flash Club, där du som medlem får ta del av specialerbjudanden, aktiviteter och inbjudningar.

De mest populära produktkategorierna är: Flash klänningar, men även jackor och Jeans.

Flash bakgrund

Företaget grundades 1968 av Caroline och Paul Sverdrup som en exklusiv boutique med franska modekläder.

Flash har flera anställda och verksamhet även i Danmark och Finland.

Se mer på hemsidan för information om mode, erbjudanden, butiker och kontakt med Flash egna kundtjänst.

Flash tackar för sig

Flash har för stundent stängt alla butiker och deras webbshop. De vill därför tacka dig för alla fantastiska år som ni fått tillsammans. De är även tacksamma för alla mejl, brev, och samtal om människor som kommer sakna butiken, kläderna och all personal. Dock kan de med glädje berätta att de snart kommer tillbaka i en ny tappning. De kommer snart berätta mer, men för stunden är de förtegen på vilket sätt de kommer komma tillbaka. Har du frågor om konkursen kan du mejla via adresen: lundfashion@ackordcentralen.se