Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Dressmann.

Letar du efter de bästa Dressmann-erbjudandena?

Om du letar efter de största Dressmann-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Dressmann eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Dressmann och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Ur&Penn "Outlet upp till 70 % off !" giltig från från 23/5 till till 31/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Dressmann, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Dressmann är Nordens största modekedja inom herrkläder och vill finnas för alla män i alla åldrar.

Lär känna Dressman

Dressman säljer kläder för män i alla olika åldrar. Butiken finns i de flesta svenska städer, och är kända för att öppna upp ännu en ny affär i en ny stad. Butiken finns exempelvis i städer så som Bollnäs, Gislaved, Ludvika, Visby och Öland. Du kan med andra ord hitta minst en butik i alla städer, och dessutom går det att gå in på hemsidan med deras alldeles egna webbshop. Butikens öppettider är normala öppettider, och är därmed öppet i regel mellan 10-18, men det varierar mellan olika städer. Här kan du shoppa allt från strumpor, skärp, och tröjor, till kläder så som skjortor och kostymer.

Dressmans bakgrund

1962 startade Frank Varner sin första klädbutik för män i Oslo och sedan dess har Dressmann vuxit till Nordens största kedja inom herrkläder. Med ett stort urval av kläder till män i alla åldrar erbjuder de vad de kallar ”value for money” till deras kunder.

I april 2007 öppnades Dressmann XL som erbjuder ett stort urval av kläder i storlekarna 2XL-9XL. Sedan december 2007 har Dressmann XL även en webbshop för att kunna erbjuda kläder i storlekarna S-9XL. Förutom Sverige har Dressmann butiker i Norge, Finland, Danmark, Island och Tyskland.

Ångra dig med Dressman

Dressman ger dig 6 månader att prova och känna efter ifall det klädesplag du köpte faktiskt var det rätta för dig! Du kan byta eller returnera dina varor utan kostnad i butik. Om du dessutom köpte varan online och du känner att det här blev helt fel, så kan du gå till valfri butik och byta eller få pengar tillbaka från varan. Du behöver därmed inte skicka tillbaka den med post. På så sätt kan du spara både tid och pengar.

Dessutom kan du reservera ett klädesplag i en butik via hemsidan, vilket gör att du kan vara säker på att det just du vill ha finns i butiken, där du kan testa den innan du köper varan.