Tiendeo official website

Upp till 60% – Nya stilar tillagda

6 dagar kvar

Erbjudanden av H&M

Letar du efter de bästa H&M-erbjudandena?

Om du letar efter de största H&M-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från H&M eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 H&M-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste H&M-katalogen "Upp till 60% – Nya stilar tillagda" giltig från från 2/7 till till 19/7 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

H&M, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

H&M säljer kläder, accessoarer och skor för kvinnor, män och barn. Kedjan har även en avdelning för inredningsprodukter, samt en populär kollektion för gravida kvinnor och nyblivna mammor, vid namn H&M mama.

Lär känna H&M

H&M's affärsidé lyder "mode och kvalitet till bästa pris" - på ett hållbart sätt. På H&Ms hemsida, hm.com, finns bland annat mer information kring företaget, om produkter, butiker samt den populära H&M-rean. På hemsidan finns också olika typer av looksbooks som inspirerar i shoppingen inför olika årstider och tillfällen.

Modekedjan har också en populär kundklubb! Som medlem i H&M Club får man intressanta H&M-erbjudanden samt bonus på alla inköp.

Företaget har och har haft designsammarbeten med många kända designers. Som exempel kan nämnas Stella McCartney och Alexander Wang.

H&M:s bakgrund

H&M, eller Hennes och Mauritz som förkortningen står för, öppnade sin första butik år 1947 i Sverige. Kedjan grundades av Erling Persson, och till en början fokuserades endast på damkläder. Persson köpte sedan år 1968 en jakt- och fiskebutik, varpå man började sälja herr- och damkläder.

Den första butiken i  kedjan utanför landet öppnades i Norge 1964, och i Danmark 1967. 2005 öppnades första butiken i USA.

Idag har företaget över 171000 anstälda som i finns över 4700 butiker i 69 länder. Kedjan erbjuder även shopping på nätet i 43 länder.  År 2009 lanserades dessutom H&M Home, som säljer olika typer av inredningsprodukter. 

H&M har ofta populära samarbeten med ledande designers. Ett exempel på ett sådant samarbete är Marni for H&M-kollektionen. En annan populär kollektion är H&M Conscious Collection.

H&M's affärsidé lyder "mode och kvalitet till bästa pris" - på ett hållbart sätt. På H&Ms hemsida finns bland annat mer information kring företaget, om produkter, H&M-butiker samt den populära H&M-rean

Kedjan har butiker runt omkring i Sverige, populära butiker är exempelvis H&M StockholmH&M Göteborg och H&M Malmö.

År 2009 lanserades H&M Home som säljer olika typer av inredningsprodukter

Som medlem i H&M Club får kunden intressanta H&M-erbjudanden samt bonus på alla inköp. Bonusen leder sedan till intressant H&M-rabatt.

Vid handel via hemsidan går det även att påverka när och hur mycket du ska betala.