Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från KappAhl.

Letar du efter de bästa KappAhl-erbjudandena?

Om du letar efter de största KappAhl-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från KappAhl eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från KappAhl och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lindex "25% on shorts and swimwear !" giltig från från 5/7 till till 25/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

KappAhl, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

KappAhl är en svenskgrundad klädkedja med närmare 400 butiker samt 4000 anställda i Sverige, Norge, Finland och Polen. Kedjans affärsidé lyder ”Prisvärt mode för många människor”.

Lär känna KappAhl

Modekedjan KappAhl är baserad utanför Göteborg. Kedjan har under många år varit under expansion, vilket lett till att man har omkring 400 butiker. De senaste åren har man även öppnat fristående butiker för några av de egna varumärkena, Newbie samt Hampton Republic 27. Dessutom bedriver man e-handel på kappahl.se.

Kedjan har också ett stort fokus på miljötänk, och var faktiskt den första modekedjan i världen att certifieras enligt standarden ISO 14001. 24 % av kedjans sortiment är dessutom miljömärkt. För att kunna upprätthålla en hög standard gällande miljön arbetar man dagligen nära sina leverantörer för att kunna förbättra villkoren, både för de anställda och för miljön.

 

KappAhls bakgrund

Modekedjan grundades i Göteborg år 1953, då den första butiken öppnades i en källarlokal. KappAhls affärsidé byggde till att börja med på att man ville ge alla kvinnor möjlighet att gå välklädda utan att det skulle kosta för mycket. Då man fokuserade på stora volymer och låga priser blev man snabbt en stark konkurrent. Till en början såldes omkring 400 kappor per dag. Knappt 15 år senare hade man omkring 50 butiker i Sverige!

Några årtionden senare hade man öppnat butiker både i Norge och Finland, och under 2000-talet fortsatte man sin expansion i Polen och Tjeckien. 

Life & Style by KappAhl

KappAhl har sedan en lång tid tillbaka en egen modeklubb. Medlemmar i denna kan avnjuta rabatter och andra typer av medlemsförmåner. Medlemmar i klubben får exempelvis 5 % rabatt på alla sina inköp, exklusiva erbjudanden samt modetips.

Detta medlemskap är gratis, och medlemmar har även förmåner när det kommer till att handla online. Vid köp över 500:- behöver man nämligen inte betala frakt. Den som tvekar angående medlemskapet bör också ha i åtanke att nya medlemmar får 25 % rabatt på ett valfritt plagg!