Tiendeo official website

Erbjudanden Åhléns

Mer än en månad

  Erbjudanden av Åhléns

  Letar du efter de bästa Åhléns-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Åhléns-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Åhléns eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Åhléns on Tiendeo. Bläddra i den senaste Åhléns-katalogen "Erbjudanden Åhléns" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Åhléns, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Åhléns grundades 1899 som ett familjeföretag. Idag är kedjan ett av landets starkaste varumärken! Här finns både mode och heminredning.

  Lär känna Åhléns

  Åhléns har ett stort fokus på att känna sina kunder. Man vill lyssna och vara öppen för dialog och agera på kundernas synpunkter för att på så sätt vinna förtroende. Man utmärker sig också på så sätt att man vill vara ett varuhus för alla. Delvis tack vare det breda sortimentet, men också på grund av rekryteringsprocesserna där man fokuserar på inkludering oavsett kön, ålder och internationell bakgrund. 

  Åhlénskedjan är aktiv i sociala medier såsom Facebook, Youtube och Instagram. Man har även en kundklubb, och medlemmar kan läsa klubbmagasinet Åhléns Magasin online eller via en app och få information om Åhléns butiker och erbjudanden.


  Åhléns bakgrund

  Kedjan startade som ett postorderföretag i Insjön, Dalarna, år 1899. En av de första produkterna som erbjöds var en tavla av kungafamiljen. Denna gjorde succé och snart utökade man sitt sortiment. Den första katalogen erbjöd fokus på mode, skönhet och heminredning. Med uppmaningen ”Pryd hemmet!” lockades ett växande antal kunder.

  År 1932 slog det första varuhuset upp sina portar, och år 1960 avvecklade man postorderverksamheten helt för att istället satsa på sina varuhus. 

  Personlig shopping!

  Något som några av butikerna i de större städerna i Sverige, så som Stockholm, Göteborg och Malmö, finns det en möjlighet att boka en så kallad personal shopping. Exempelvis kan du boka olika paket där du får träffa någon i personalen som sedan hjälper dig att finna det just du är ute efter. Mötet börjar med ett samtal där ni går igenom vilka förväntningar och mål du har med dagen på Åhlens. Sedan kommer din personliga shopper att välja ut varor som passar perfekt för just dig och dina behov. Du kan dessutom ge bort denna möjlighet till någon annan, när du kombinerar erbjudandet med att köpa ett presentkort.