Åhléns Sommarmagasin Vecka 20

13 dagar kvar
Öppna katalog

Erbjudanden av Åhléns

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Åhléns katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Åhléns, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Åhléns grundades 1899 som ett familjeföretag. Idag är kedjan ett av landets starkaste varumärken! Här finns både mode och heminredning.

Lär känna Åhléns

Åhléns har ett stort fokus på att känna sina kunder. Man vill lyssna och vara öppen för dialog och agera på kundernas synpunkter för att på så sätt vinna förtroende. Man utmärker sig också på så sätt att man vill vara ett varuhus för alla. Delvis tack vare det breda sortimentet, men också på grund av rekryteringsprocesserna där man fokuserar på inkludering oavsett kön, ålder och internationell bakgrund. 

Åhlénskedjan är aktiv i sociala medier såsom Facebook, Youtube och Instagram. Man har även en kundklubb, och medlemmar kan läsa klubbmagasinet Åhléns Magasin online eller via en app och få information om Åhléns butiker och erbjudanden.


Åhléns bakgrund

Kedjan startade som ett postorderföretag i Insjön, Dalarna, år 1899. En av de första produkterna som erbjöds var en tavla av kungafamiljen. Denna gjorde succé och snart utökade man sitt sortiment. Den första katalogen erbjöd fokus på mode, skönhet och heminredning. Med uppmaningen ”Pryd hemmet!” lockades ett växande antal kunder.

År 1932 slog det första varuhuset upp sina portar, och år 1960 avvecklade man postorderverksamheten helt för att istället satsa på sina varuhus. 

Personlig shopping!

Något som några av butikerna i de större städerna i Sverige, så som Stockholm, Göteborg och Malmö, finns det en möjlighet att boka en så kallad personal shopping. Exempelvis kan du boka olika paket där du får träffa någon i personalen som sedan hjälper dig att finna det just du är ute efter. Mötet börjar med ett samtal där ni går igenom vilka förväntningar och mål du har med dagen på Åhlens. Sedan kommer din personliga shopper att välja ut varor som passar perfekt för just dig och dina behov. Du kan dessutom ge bort denna möjlighet till någon annan, när du kombinerar erbjudandet med att köpa ett presentkort.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor