Tiendeo official website

Erbjudanden Indiska

Mer än en månad

  Erbjudanden av Indiska

  Letar du efter de bästa Indiska-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Indiska-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Indiska eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Indiska on Tiendeo. Bläddra i den senaste Indiska-katalogen "Erbjudanden Indiska" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Indiska, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Indiska är en svensk mode- och inredningskedja som främst säljer kläder, smycken, accessoarer och möbler med inspiration från Indien.

  Om Indiska

  Indiska är ett svenskt detaljhandelsföretag som säljer mode, inredning och accessoarer. Deras affärsidé är att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien. Indiska har även en Home-avdelning som säljer allt i inredningsväg, även möbler.

  Indiskas öppettider är vardagliga och i Sverige finns flera butiker. Några av dem är Indiska MalmöIndiska Stockholm och Indiska Göteborg. Dessutom kan du genom Indiskas nätbutik beställa varor direkt hem till din brevlåda. Fri frakt erbjuds på beställningar över 199 kr och det går även bra att byta varorna i valfri Indiska butik. 

  Indiska har gjort flera designsamarbeten , ett av dem med den svenska låtskrivaren och artisten Miss Li.


  Indiskas historia

  Indiska är ett familjeägt företag som grundades 1901. VD är Sofie Gunolf.

  Cirka 540 personer arbetar på Indiska i Sverige och det finns omkring 98 butiker i Norden.

  På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella Indiska-erbjudanden samt ta del av Indiska-reanDet finns även en nätbutik med snabba och smidiga leveranser.