50% rabatt på utvalda favoriter

23 dagar kvar
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Indiska-erbjudandena?

Om du letar efter de största Indiska-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Indiska eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 3 Indiska-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Indiska-katalogen "50% rabatt på utvalda favoriter" giltig från 25/09/2022 till 28/10/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Indiska, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Indiska är en svensk mode- och inredningskedja som främst säljer kläder, smycken, accessoarer och möbler med inspiration från Indien.

Om Indiska

Indiska är ett svenskt detaljhandelsföretag som säljer mode, inredning och accessoarer. Deras affärsidé är att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien. Indiska har även en Home-avdelning som säljer allt i inredningsväg, även möbler.

Indiskas öppettider är vardagliga och i Sverige finns flera butiker. Några av dem är Indiska MalmöIndiska Stockholm och Indiska Göteborg. Dessutom kan du genom Indiskas nätbutik beställa varor direkt hem till din brevlåda. Fri frakt erbjuds på beställningar över 199 kr och det går även bra att byta varorna i valfri Indiska butik. 

Indiska har gjort flera designsamarbeten , ett av dem med den svenska låtskrivaren och artisten Miss Li.


Indiskas historia

Indiska är ett familjeägt företag som grundades 1901. VD är Sofie Gunolf.

Cirka 540 personer arbetar på Indiska i Sverige och det finns omkring 98 butiker i Norden.

På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella Indiska-erbjudanden samt ta del av Indiska-reanDet finns även en nätbutik med snabba och smidiga leveranser.

 

 

 

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Indiska katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Utvalda produkter

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona