Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Indiska.

Letar du efter de bästa Indiska-erbjudandena?

Om du letar efter de största Indiska-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Indiska eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Indiska och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Länsförsäkringar "Hemförsäkring" giltig från från 8/10 till till 16/12.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Indiska, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Indiska är en svensk mode- och inredningskedja som främst säljer kläder, smycken, accessoarer och möbler med inspiration från Indien.

Om Indiska

Indiska är ett svenskt detaljhandelsföretag som säljer mode, inredning och accessoarer. Deras affärsidé är att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien. Indiska har även en Home-avdelning som säljer allt i inredningsväg, även möbler.

Indiskas öppettider är vardagliga och i Sverige finns flera butiker. Några av dem är Indiska MalmöIndiska Stockholm och Indiska Göteborg. Dessutom kan du genom Indiskas nätbutik beställa varor direkt hem till din brevlåda. Fri frakt erbjuds på beställningar över 199 kr och det går även bra att byta varorna i valfri Indiska butik. 

Indiska har gjort flera designsamarbeten , ett av dem med den svenska låtskrivaren och artisten Miss Li.


Indiskas historia

Indiska är ett familjeägt företag som grundades 1901. VD är Sofie Gunolf.

Cirka 540 personer arbetar på Indiska i Sverige och det finns omkring 98 butiker i Norden.

På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella Indiska-erbjudanden samt ta del av Indiska-reanDet finns även en nätbutik med snabba och smidiga leveranser.