Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Masai katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Masai ...

Masai är en nyfiken butikskedja från Danmark som säljer kläder och accesoarer.

Lär känna Masai

Masais övergripande inställning till mode och kreativitet har alltid drivits av nyfikenhet och de fokuserar på ”det goda livet”. Masai designar kläder för kvinnan som vill ha en feminin och personlig stil med ett unikt uttryck och en garderob av hög kvalitet som också är praktisk.

Masai mixar klassiska styles med abstrakta mönster och prints inspirerade av naturen, konst och arkitektur. Därför är deras kollektioner, passformer, färger och mönster inspirerade av kvinnor från hela världen. Masai är en nyfiken butikskedja från Danmark som säljer kläder och accesoarer. Butiken har flertalet fysiska butiker i Sverige, men utöver det så finns all handel även via deras hemsida masai.se. De blandar klassiska stilar med mönster. De kläder som du kan finna via hemsidan är exempelvis klänningar, jeans, koftor och jackor. Öppettiderna är normala och butiken finns i städer så som exempelvis Tidaholm, Umeå, Sölvesborg, Gävle, Visby och Halmstad. Kedjan finns även i andra länder så som exempelvis Norge, Finland och Storbritanien.

Masais bakgrund

Masai Clothing Company grundades 1992 av ett syskonpar i Köpenhamn och har sedan dess alltid varit stolta över att vara en dansk verksamhet.

Bli vän med Masai

Genom att gå med i Masais kundklubb Friends of Masai så får du flertalet erbjudandenAnmäl dig till Friends of Masai och få 10 % rabatt på din första beställning. Du kan också se fram emot att varje vecka få Masais nyhetsbrev med inspiration och stiltips, unika erbjudanden och inbjudningar till deras populära förhandsreor. Via hemsidan finns det även en mängd med andra möjligheter för stöd. Exempelvis har de en storleksguide. Masais hyllar kvinnors olikheter.  Masais plagg ska vara sköna och bekväma att ha på sig (inte tvärtom), och det ska också vara enkelt för dig att hitta rätt storlek och passform när du handlar hos Masai på nätet.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer