Tiendeo official website

Masai sale !

Publicerades igår

  Letar du efter de bästa Masai-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Masai-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Masai eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Masai on Tiendeo. Bläddra i den senaste Masai-katalogen "Masai sale !" giltig från från 12/4 till till 2/5 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Masai, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Masai är en nyfiken butikskedja från Danmark som säljer kläder och accesoarer.

  Lär känna Masai

  Masais övergripande inställning till mode och kreativitet har alltid drivits av nyfikenhet och de fokuserar på ”det goda livet”. Masai designar kläder för kvinnan som vill ha en feminin och personlig stil med ett unikt uttryck och en garderob av hög kvalitet som också är praktisk.

  Masai mixar klassiska styles med abstrakta mönster och prints inspirerade av naturen, konst och arkitektur. Därför är deras kollektioner, passformer, färger och mönster inspirerade av kvinnor från hela världen. Masai är en nyfiken butikskedja från Danmark som säljer kläder och accesoarer. Butiken har flertalet fysiska butiker i Sverige, men utöver det så finns all handel även via deras hemsida masai.se. De blandar klassiska stilar med mönster. De kläder som du kan finna via hemsidan är exempelvis klänningar, jeans, koftor och jackor. Öppettiderna är normala och butiken finns i städer så som exempelvis Tidaholm, Umeå, Sölvesborg, Gävle, Visby och Halmstad. Kedjan finns även i andra länder så som exempelvis Norge, Finland och Storbritanien.

  Masais bakgrund

  Masai Clothing Company grundades 1992 av ett syskonpar i Köpenhamn och har sedan dess alltid varit stolta över att vara en dansk verksamhet.

  Bli vän med Masai

  Genom att gå med i Masais kundklubb Friends of Masai så får du flertalet erbjudandenAnmäl dig till Friends of Masai och få 10 % rabatt på din första beställning. Du kan också se fram emot att varje vecka få Masais nyhetsbrev med inspiration och stiltips, unika erbjudanden och inbjudningar till deras populära förhandsreor. Via hemsidan finns det även en mängd med andra möjligheter för stöd. Exempelvis har de en storleksguide. Masais hyllar kvinnors olikheter.  Masais plagg ska vara sköna och bekväma att ha på sig (inte tvärtom), och det ska också vara enkelt för dig att hitta rätt storlek och passform när du handlar hos Masai på nätet.