Tiendeo official website

Erbjudanden Lindex

Mer än en månad

  Erbjudanden av Lindex

  Letar du efter de bästa Lindex-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Lindex-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lindex eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Lindex on Tiendeo. Bläddra i den senaste Lindex-katalogen "Erbjudanden Lindex" giltig från från 17/4 till till 17/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Lindex, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Lindex är en finskägd modekedja vars rötter går tillbaka till 1960-talet i Sverige. Kedjan har haft en snabb internationell expansion och idag finns ca 480 butiker runtom i världen.

  Lär känna Lindex

  På Lindex finns ett brett sortiment med olika stilar att välja mellan – bland annat baskläder, badkläder och barnkläder. Hos Lindex kan kunden mixa och matcha - allt för att passa den egna personligheten.

  Lindex-kedjan har gjort sig känd för flera populära designer-samarbeten. Det var genom det populära Fashion Report-samarbetet med supermodellen Emma Wiklund som Lindex ursprungligen ändrade sitt varumärke från klädkedja till modekedja. 

  Lindex öppettider tenderar att följa vanliga butikstider, men för den som inte har tid att handla fysiskt finns också en webbshop på Lindex.se!

    

  Lindex bakgrund

  Lindex historia sträcker sig bakåt till 1954, då Ingemar Boman och Bengt Rosell öppnade en underklädesbutik i Alingsås. Kort därefter startades bolaget Lindex i Göteborg, och som känt har det namnet hängt med hela vägen. Årtiondena därefter präglades av en stark expansion. Man valde också att utöka sortimentet till att sälja mer än bara underkläder. Under 1970-talet blev exempelvis jeansbyxorna mycket populära bland kedjans kunder.

  Idag har Lindex över 480 butiker och företaget expanderar ständigt. Kedjan finns därmed tillgänglig i många svenska städer, exempelvis Malmö, Stockholm och Göteborg

  More at Lindex – för den som vill bli extra bortskämd

  Lindex har en kundklubb vid namn More at Lindex (tidigare Lindex Club). Klubben är till för kedjans mest trogna kunder, och erbjuder en mängd förmåner och erbjudanden. Först och främst är medlemskapet alltid gratis.

  Man får dessutom poäng på alla sina inköp (dubbla poäng för den som handlar med ett More at Lindex-konto, regelbunden bonus, erbjudanden samt trendtips. Utöver detta erbjuds medlemmar förtur till exklusiva event!

  Vid köp i butik behöver du inte ha något medlemskort som påvisar att du är medlem, då du enkelt kan visa upp det genom Lindex egna mobilapp.