Favorit

Lindex | rabattkoder, erbjudanden och katalog

Favorit

Lindex och Kläder, skor och accessoarer i din stad med närområde

Lägg till Lindex bland dina favoriter!
Erbjudanden från Lindex i Stockholm
RABATT

Se fler erbjudanden

(13)

Intressant att veta om Lindex ...

Lindex är en finskägd modekedja vars rötter går tillbaka till 1960-talet i Sverige. Kedjan har haft en snabb internationell expansion och idag finns ca 480 butiker runtom i världen.

Lär känna Lindex

På Lindex finns ett brett sortiment med olika stilar att välja mellan – bland annat baskläder, badkläder och barnkläder. Hos Lindex kan kunden mixa och matcha - allt för att passa den egna personligheten. År 2013 lanserades Lindex man (LXM), ett nytt affärsområde för män som i nuläget finns tillgängligt online.

Lindex-kedjan har gjort sig känd för flera populära designer-samarbeten. Det var genom det populära Fashion Report-samarbetet med supermodellen Emma Wiklund som Lindex ursprungligen ändrade sitt varumärke till från klädkedja till modekedja. 

Lindex öppettider tenderar att följa vanliga butikstider, men för den som inte har tid att handla fysiskt finns också en webbshop på Lindex.se!

  

Lindex bakgrund

Lindex historia sträcker sig bakåt till 1954, då Ingemar Boman och Bengt Rosell öppnade en underklädesbutik i Alingsås. Kort därefter startades bolaget Lindex i Göteborg, och som känt har det namnet hängt med hela vägen. Årtiondena därefter präglades av en stark expansion. Man valde också att utöka sortimentet till att sälja mer än bara underkläder. Under 1970-talet blev exempelvis jeansbyxorna mycket populära bland kedjans kunder.

Idag har Lindex över 480 butiker och företaget expanderar ständigt. Kedjan finns därmed tillgänglig i många svenska städer, exempelvis Malmö, Stockholm och Göteborg. 

More at Lindex – för den som vill bli extra bortskämd

Lindex har en kundklubb vid namn More at Lindex (tidigare Lindex Club). Klubben är till för kedjans mest trogna kunder, och erbjuder en mängd förmåner och erbjudanden. Först och främst är medlemskapet alltid gratis.

Man får dessutom poäng på alla sina inköp (dubbla poäng för den som handlar med ett More at Lindex-konto), regelbunden bonus, erbjudanden samt trendtips. Utöver detta erbjuds medlemmar förtur till exklusiva event! Så kallade konto-medlemmar kan även välja att betala med faktura, något som i nuläget inte är tillgängligt för vanliga bonusmedlemmar. 

Ladda ner Tiendeo appen

© 2018 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Lindex katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy