Tiendeo official website

Lindex Final Sale

6 dagar kvar

Erbjudanden av Lindex

Letar du efter de bästa Lindex-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lindex-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lindex eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Lindex-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Lindex-katalogen "Lindex Final Sale" giltig från från 5/8 till till 7/10 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Lindex, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lindex är en finskägd modekedja vars rötter går tillbaka till 1960-talet i Sverige. Kedjan har haft en snabb internationell expansion och idag finns ca 480 butiker runtom i världen.

Lär känna Lindex

På Lindex finns ett brett sortiment med olika stilar att välja mellan – bland annat baskläder, badkläder och barnkläder. Hos Lindex kan kunden mixa och matcha - allt för att passa den egna personligheten.

Lindex-kedjan har gjort sig känd för flera populära designer-samarbeten. Det var genom det populära Fashion Report-samarbetet med supermodellen Emma Wiklund som Lindex ursprungligen ändrade sitt varumärke från klädkedja till modekedja. 

Lindex öppettider tenderar att följa vanliga butikstider, men för den som inte har tid att handla fysiskt finns också en webbshop på Lindex.se!

  

Lindex bakgrund

Lindex historia sträcker sig bakåt till 1954, då Ingemar Boman och Bengt Rosell öppnade en underklädesbutik i Alingsås. Kort därefter startades bolaget Lindex i Göteborg, och som känt har det namnet hängt med hela vägen. Årtiondena därefter präglades av en stark expansion. Man valde också att utöka sortimentet till att sälja mer än bara underkläder. Under 1970-talet blev exempelvis jeansbyxorna mycket populära bland kedjans kunder.

Idag har Lindex över 480 butiker och företaget expanderar ständigt. Kedjan finns därmed tillgänglig i många svenska städer, exempelvis Malmö, Stockholm och Göteborg

More at Lindex – för den som vill bli extra bortskämd

Lindex har en kundklubb vid namn More at Lindex (tidigare Lindex Club). Klubben är till för kedjans mest trogna kunder, och erbjuder en mängd förmåner och erbjudanden. Först och främst är medlemskapet alltid gratis.

Man får dessutom poäng på alla sina inköp (dubbla poäng för den som handlar med ett More at Lindex-konto, regelbunden bonus, erbjudanden samt trendtips. Utöver detta erbjuds medlemmar förtur till exklusiva event!

Vid köp i butik behöver du inte ha något medlemskort som påvisar att du är medlem, då du enkelt kan visa upp det genom Lindex egna mobilapp.