Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Ur&Penn katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Ur&Penn ...

Ur&Penn AB är en svensk butikskedja som säljer klockor, smycken och bijouterier.

Lär känna Ur & Penn

Ur&Penn AB är en svensk butikskedja som säljer klockorsmycken och bijouterier. Detta går att handla både via butik, men även via hemsidan uropenn.se där det går att fynda i lugn och ro. Butikernas öpptetider är överlag generösa även om dessa skiljer sig beroende på vilken butik du besöker för dagen. Exempelvis finns butiken på platser så som exempelvis i Umeå, Boden, Falkenberg, Halmstad och Lidköping. Dessutom finns kedjan även i länder så som Finland, Norge och Danmark. Deras idé och framgångskoncept är att revolutionera en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser. Vid sidan av att skapa fantastiska accessoarer är det inbyggt i deras DNA att göra skillnad för de mest utsatta. De vill bygga ett företag som lämnar världen lite bättre och initierade därför Ur&Penn Foundation och välgörenhetsprojektet Give Time.

Ur & Penns bakgrund

Ur&Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 100 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. 

År 2002 blev Ur&Penn uppköpt av Ayad Al Saffar, den före detta torghandlaren och familjefadern från Libanon. Det Ayad gjorde var att utveckla Ur&Penns strategi genom ett brett och prisvärt produktkoncept.

Gå med i Ur & Penns kundklubb

När du går med i Ur & Penns kundklubb så får du en rad erbjudanden.
Som välkomsterbjudande får du 50 kronor rabatt på ditt nästa köp när du handlar för mer än 300 kronor i någon av deras butiker eller online på uropenn.se. Detta erbjudandet gäller i tre månader från registreringsdatum.
Som medlem i My Ur&Penn får du personliga erbjudanden, inspiration och inbjudningar till tävlingar. Det är helt gratis att vara medlem i My Ur&Penn.
Säg bara till i kassan att du vill bli medlem eller skicka SMS "MYUP ÅÅÅÅMMDD-NNNN E-POSTADRESS" till 71550.
Inget kort eller krångliga medlemsnummer behövs.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer