Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Cassels.

Letar du efter de bästa Cassels-erbjudandena?

Om du letar efter de största Cassels-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Cassels eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Cassels och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfynd Jul 2023" giltig från från 19/10 till till 24/12.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Cassels, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Cassels är klädvaruhus som säljer mode för moderna kvinnor och män till låga priser. Hos Cassels hittar du kläder för alla tillfällen.

Lär känna Cassels

Cassels varuhus finns på flera orter runt om i Sverige. Kedjan säljer kläder och accessoarer till oftast väldigt ekonomiska priser. Modet håller en enkel och modern stil, och här hittar du flera välkända märken som till exempel ONLY och VILA.

Cassels öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det butiker i flera olika svenska städer. Exempelvis finns Cassels butiker i olika städer så som exempelvis MalmöGöteborg, och Kungsbacka.

hemsidan cassels.se kan du se en del av kollektionen, erbjudanden och hämta information om Cassels rea. I butikerna kan du bli medlem i Cassels kundklubb, som ger dig rabatter, extraerbjudanden och bonuspoäng på inköp.

Till kedjans utbud hör bland annat klänningar, kavajer, skjortor och byxor. Några av varumärkena är Topeco, Isolde, Geena och Vero Moda

Se mer på deras hemsida för att få mer information om butiker, erbjudanden och kontakt med Cassels kundtjänst

Cassels bakgrund

Företaget har funnits sedan slutet av 90-talet, och VD är Mogens Janowsky. Cassels har omkring 140 anställda i sin verksamhet i Sverige.

Cassels presentkort

Ge bort ett presentkortet som sedan gäller som betalning i Cassels butiker. För saldokontroll på kortet går det att gå in via deras hemsida för att se hur mycket du har kvar på kortet. Kortet har inget värde innan det har laddats. Du kan ladda ditt kort i någon av Cassels butiker. Kortet är giltligt i 5 år från laddningsdatum. Presentkortet kan ej lösas in mot kontanter.  Du behöver inte handla för hela beloppet på en gång, resterande belopp ligger kvar på kortet.