Tiendeo official website

Erbjudanden Mango

Mer än en månad

  Erbjudanden av Mango

  Letar du efter de bästa Mango-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Mango-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Mango eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Mango on Tiendeo. Bläddra i den senaste Mango-katalogen "Erbjudanden Mango" giltig från från 17/4 till till 17/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Mango, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Mango är en internationell klädkedja. Mango kläder säljs för kvinnor, män och barn.

  Lär känna Mango

  Mango är en spansk klädkedja som säljer kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn. Mango har verksamhet runt om i världen, och kedjan har ofta kända personer som talespersoner.

  Mangos öppettider är varierande, beroende på vilken butik du väljer. I Sverige finns det för närvarande några enstaka Mango butiker, bland annat finns Mango i Stockholm och Göteborg. En stor del av försäljningen i Sverige sker i Mango online store

  På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella kollektioner samt ta del av Mangos rea och modetrender.

  Mango säljer sitt egna varumärke. Modet är ungt och hippt och håller hög kvalitet till rimliga priser. Några av produktkategorierna är skor, underkläder, byxor och skjortor. H.E. by Mango är en kollektion för män som skapades 2008. Mango har använt sig av flera kända ansikten i sina kampanjer, bl. a. Kate Moss och Miranda Kerr.

  Mangos bakgrund

  Mango grundades 1995 i Barcelona av bröderna Isak och Nahman Andic. Mangos första hemsida startade 1995, och 2000 startade de sin första onlineshop.

  Mer än 12 000 personer arbetar på Mango och verksamhet finns i Europa, USA, Asien och Afrika.

  Handla kläder via Mangos egna app

  Via Mangos egna app finns en rad olika hjälpmedel för att kunna finna de kläder som passar just dig. Exempelvis kan du skanna in streckkoden på de kläder du vill ha i de fysiska mango-butikerna, ifall just din storlek inte finns för stunden i din egna butik. Den hjälper dig dessutom att hitta din närmaste butik, om du exempelvis är i en ny stad. Dessutom kan du hitta nya erbjudanden då appen uppdaterar dig om det så fort något nytt dyker upp i butiken. Appen går även att koppla till en smartklocka, så du inte behöver ha din mobil i handen.