Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Mango.

Letar du efter de bästa Mango-erbjudandena?

Om du letar efter de största Mango-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Mango eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Mango och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Dressmann "Dressmann 30% -40% off !" giltig från från 1/3 till till 15/3.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Mango, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Mango är en internationell klädkedja. Mango kläder säljs för kvinnor, män och barn.

Lär känna Mango

Mango är en spansk klädkedja som säljer kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn. Mango har verksamhet runt om i världen, och kedjan har ofta kända personer som talespersoner.

Mangos öppettider är varierande, beroende på vilken butik du väljer. I Sverige finns det för närvarande några enstaka Mango butiker, bland annat finns Mango i Stockholm och Göteborg. En stor del av försäljningen i Sverige sker i Mango online store

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella kollektioner samt ta del av Mangos rea och modetrender.

Mango säljer sitt egna varumärke. Modet är ungt och hippt och håller hög kvalitet till rimliga priser. Några av produktkategorierna är skor, underkläder, byxor och skjortor. H.E. by Mango är en kollektion för män som skapades 2008. Mango har använt sig av flera kända ansikten i sina kampanjer, bl. a. Kate Moss och Miranda Kerr.

Mangos bakgrund

Mango grundades 1995 i Barcelona av bröderna Isak och Nahman Andic. Mangos första hemsida startade 1995, och 2000 startade de sin första onlineshop.

Mer än 12 000 personer arbetar på Mango och verksamhet finns i Europa, USA, Asien och Afrika.

Handla kläder via Mangos egna app

Via Mangos egna app finns en rad olika hjälpmedel för att kunna finna de kläder som passar just dig. Exempelvis kan du skanna in streckkoden på de kläder du vill ha i de fysiska mango-butikerna, ifall just din storlek inte finns för stunden i din egna butik. Den hjälper dig dessutom att hitta din närmaste butik, om du exempelvis är i en ny stad. Dessutom kan du hitta nya erbjudanden då appen uppdaterar dig om det så fort något nytt dyker upp i butiken. Appen går även att koppla till en smartklocka, så du inte behöver ha din mobil i handen.