Reklam

Nyheter | Herr

6 dagar kvar

Erbjudanden av ZARA

Letar du efter de bästa ZARA-erbjudandena?

Om du letar efter de största ZARA-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från ZARA eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 3 ZARA-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste ZARA-katalogen "Nyheter | Herr" giltig från 11/10/2022 till 12/12/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

ZARA, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Den världskända modekedjan Zara är en del av Inditex, som är en av världens största klädkoncerner. Kedjan har ett brett utbud av alltifrån kläder till inredning, och de fysiska butikerna finns över hela världen!

Den spanska kedjan Zara har nått stora framgångar världen över. Zara-kläder tenderar att vara mycket populära – i sortimentet finns allt från klänningar, underkläder, jackor och koftor, till skor och handväskor. Kedjan har en populär barnavdelning, samt kläder för kvinnor och män. Kedjan säljer även inredningsprodukter på Zara Home. Kedjan lanserar omkring 10 000 produkter om året, och det sägs att Zara kan utveckla och leverera en ny produkt till butiker på endast två veckor! 

Företaget har dessutom en annorlunda reklampolicy: snarare än att göra reklam investerar man en viss del av vinsten till att istället öppna nya butiker. Och även om det finns gott om butiker, kan den som vill också handla via Zara online, på zara.com!

 

ZARAs bakgrund

Den första Zara-butiken öppnades 1975 i Spanien. Grundarna bakom kedjan är ägaren Amancio Ortega och hans dåvarande fru. Snart därefter öppnades butiker runtom i Spanien. Under 1980-talet gjorde man ändringar i designen och distributionsprocessen för att snabbare reagera på nya trender. I denna process ingick också att använda nya typer av teknik. Den internationella expansionen tog sedan fart, och några år senare hade man butiker i ett stort antal länder världen över! Kedjan har haft stor succé, och med tiden har även produktutbudet utökats avsevärt. 

Kvinnan bakom ZARA

Amancio Ortega, ägare av Zara-kedjan, är den rikaste mannen i världen, enligt November 2015 års upplaga av Forbes Magazine. Hans berömda Inditex-imperium har gjort att han tjänat en förmögenhet som uppgår till nästan 80 miljarder dollar. Det bör dock nämnas att Amancio inte nådde framgången på egen hand. Kvinnan han gifte sig med, Rosalia Mera, var också en av grundarna av Zara!

Rosalia föddes i en fattig familj i staden Monte Alto i Galicien. Vid 11 års ålder lämnade hon skolan och bestämde sig för att bli sömmerska. Den första av kedjans butiker öppnades 1975, och där såldes kläder hon designade i hemmet tillsammans med maken Ortega. Till att börja med skulle varumärket få namnet Zorba, men då en närliggande bar hade samma namn, ändrade de istället namnet till Zara.

Bland kvinnor som skapat sin egen lycka är Rosalia Mera en av de rikaste. Enligt Forbes Magazine ansågs hon 2013 vara den rikaste kvinnan i Spanien. Hon hamnade på plats 66 av de mest inflytelserika kvinnorna i världen och på plats 195 bland personer med stora förmögenheter.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste ZARA katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona