Tiendeo official website

Erbjudanden Scorett

Mer än en månad

  Erbjudanden av Scorett

  Letar du efter de bästa Scorett-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Scorett-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Scorett eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Scorett on Tiendeo. Bläddra i den senaste Scorett-katalogen "Erbjudanden Scorett" giltig från från 22/4 till till 22/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Scorett, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Scorett är en skokedja i Sverige som erbjuder skor för kvinnor, män och barn. Scorett skor säljs både i butik och online.

  Lär känna Scorett

  Scorett är en av Sveriges ledande detaljistkedjor inom skor, och säljer skor och accessoarer från egna varumärken och från välkända internationella och svenska märken.

  Scoretts öppettider är vardagliga och i nuläget finns det ett flertal olika butiker runt om i Sverige, samt ett antal olika Scorett outlet butiker. Några av dem finns i städer så som exempelvis StockholmMalmö och Vingåker.

  Den egna kundklubben, Scorett Solemate ger bonuspoäng på alla inköp, samt info om nyheter, rabatter och värdecheckar. På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella Scoretts erbjudanden samt ta del av pågående Scoretts sko-rea.

  Till sortimentet hör olika typer av skor, bland annat stövlar och sneakers. Några av kategorierna är Sport & Street, Pumps, Bröllopsskor, Kängor, m.m. Scorett säljer även accessoarer som smycken, väskor, mössor, solglasögon och bälten, och har sitt eget skomärke, Scorett, som riktar sig till mode- och kvalitetsmedvetna människor. De arbetar för att varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med hög kvalitet och god komfort till bra priser.

  Scoretts bakgrund

  Företaget grundades 1989 och ägs av Scorett Footwear AB. 

  I Sverige arbetar cirka 240 personer på Scorett och huvudkontoret ligger på västkusten i Varberg.

  Leverans från Scorett.se

  När du köper varor från Scoretts hemsida så levereras dessa till ditt postombud. För att undkomma fraktkostnad kan du välja att hämta ditt paket i en valfri Scorettbutik (ej Outlet). Leveranstiden är normalt 2-5 vardagar. Vid beställningen anger du den butik som du vill hämta dina varor hos. När ditt paket har ankommit till butiken får du ett sms-meddelande som talar om att paketet finns att hämta. Du måste uppvisa legitimation när du hämtar ditt paket. Scorett tillämpar inga delleveranser. Om någon vara i beställningen trots allt inte finns på lager skickas de varor som kan levereras, och de varor som inte kan levereras krediteras.