VAGABOND Shoemakers

12 dagar kvar
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Scorett katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Scorett, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Scorett är en skokedja i Sverige som erbjuder skor för kvinnor, män och barn. Scorett skor säljs både i butik och online.

Lär känna Scorett

Scorett är en av Sveriges ledande detaljistkedjor inom skor, och säljer skor och accessoarer från egna varumärken och från välkända internationella och svenska märken.

Scoretts öppettider är vardagliga och i nuläget finns det ett flertal olika butiker runt om i Sverige, samt ett antal olika Scorett outlet butiker. Några av dem finns i städer så som exempelvis StockholmMalmö och Vingåker.

Den egna kundklubben, Scorett Solemate ger bonuspoäng på alla inköp, samt info om nyheter, rabatter och värdecheckar. På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella Scoretts erbjudanden samt ta del av pågående Scoretts sko-rea.

Till sortimentet hör olika typer av skor, bland annat stövlar och sneakers. Några av kategorierna är Sport & Street, Pumps, Bröllopsskor, Kängor, m.m. Scorett säljer även accessoarer som smycken, väskor, mössor, solglasögon och bälten, och har sitt eget skomärke, Scorett, som riktar sig till mode- och kvalitetsmedvetna människor. De arbetar för att varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med hög kvalitet och god komfort till bra priser.

Scoretts bakgrund

Företaget grundades 1989 och ägs av Scorett Footwear AB. 

I Sverige arbetar cirka 240 personer på Scorett och huvudkontoret ligger på västkusten i Varberg.

Leverans från Scorett.se

När du köper varor från Scoretts hemsida så levereras dessa till ditt postombud. För att undkomma fraktkostnad kan du välja att hämta ditt paket i en valfri Scorettbutik (ej Outlet). Leveranstiden är normalt 2-5 vardagar. Vid beställningen anger du den butik som du vill hämta dina varor hos. När ditt paket har ankommit till butiken får du ett sms-meddelande som talar om att paketet finns att hämta. Du måste uppvisa legitimation när du hämtar ditt paket. Scorett tillämpar inga delleveranser. Om någon vara i beställningen trots allt inte finns på lager skickas de varor som kan levereras, och de varor som inte kan levereras krediteras.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor