Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Cubus.

Letar du efter de bästa Cubus-erbjudandena?

Om du letar efter de största Cubus-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Cubus eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Cubus och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Länsförsäkringar "Hemförsäkring" giltig från från 8/10 till till 16/12.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Cubus, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Klädkedjan Cubus är framstående Skandinavien över. Med ett stort antal butiker samt en nätshop gör de mode tillgängligt under dygnets alla timmar!

Lär känna Cubus

Cubus vill kunna erbjuda sina kunder det senaste modet, och har därför sin egna design- och inköpsavdelningar som utvecklar och köper in kollektionerna. För att kunna säkerställa en hög kvalitet gör man dessutom regelbundna kvalitetskontroller på plaggen. Genom att ha få mellanhänder, stora volymer och en kostnadsmedvetenhet kan Cubus erbjuda sina kläder till lägre priser än vad de annars skulle kunna gjort.

Cubus öppettider tenderar att följa klassiskja butikstider, men för den som hellre handlar i hemmets lugna vrå finns också en nätbutik på cubus.com! Den som tycker om utbudet bör alltså ta en titt på Cubus online-shopping! Utbudet inkluderar kläder för dam och herr, men den med barn hittar även ett brett utbud på Cubus kids eller baby! 

Cubus arbetar aktivt med frågor som berör etik, miljö och socialt ansvar och samarbetar med UNICEF, FN:s barnfond.

 

Cubus bakgrund

Cubus har funnits som företag i Norge sedan 1966, dock under ett annat namn. År 1985 blev Cubus en del av Varnergruppen.

Den första Cubus-butiken på svensk mark öppnades dock inte förrän 2004, men sedan dess har kedjan haft en snabb expansion.

Cubus satsar på återvinning

Klädkedjan Cubus har lanserat en återvinningskampanj som innebär att kunder kan lämna in jeans de inte längre använder. Det kan till exempel handla om att jeansen är trasiga, eller att man helt enkelt känner att de gjort sitt. I det senare fallet kan någon annan få glädje av dem!

Cubus har insamlingsboxar i alla sina butiker. Initiativet lanserades i samarbete med secondhandkedjan Myrorna och bakgrunden är att Cubus vill kunna bidra till återanvändning samt återvinning. På hemsidan kan vi exempelvis läsa att man bara genom att lämna in sina använda jeans bidrar till en miljöbesparing på 8 kg koldioxid och hela 2000 liter vatten!

Efter att man lämnat in jeansen skickas de till någon av Myrornas sorteringsanläggningar, där man tar till vara på jeans i gott skick och återvinner de som inte längre kan användas.