Favorit

Skopunkten | rabattkoder, erbjudanden och katalog

Favorit

Skopunkten och Kläder, skor och accessoarer i din stad med närområde

Lägg till Skopunkten bland dina favoriter!
Erbjudanden från Skopunkten i Malmö
RABATT

Se fler erbjudanden

(13)

Intressant att veta om Skopunkten ...

På Skopunkten hittar du ett brett utbud av trendiga skor – och det bästa är att det lönar sig att köpa flera par åt gången!

Lär känna Skopunkten

Skobutiken Skopunkten är en del av NilsonGroup. Skopunkten finns i hela Norden och erbjuder skor för kvinnor, män och barn till låga priser. Hos Skopunkten kan du handla smart till hela familjen på en gång, det lönar sig nämligen att investera i flera par. Skopunktens skor finns för alla tillfällen för kvinnor, män och barn. Skorna håller låga priser och bland vanliga varumärken finns Alley, Duffy och Gyllene Gripen. 

Skopunkten erbjuder ett brett sortiment av trendiga skor till låga priser. I butikerna och på skopunkten.com hittar du skor för alla tillfällen från flera olika varumärken. Skopunktens ständiga erbjudande lyder ”Välj 3 Betala 2 – Billigaste paret på köpet” samt ”Välj 2 – Billigaste paret halva priset”. Det är enkelt att handla för hela familjen samtidigt hos Skopunkten, då erbjudandena gäller oavsett vilka skor man köper. Med detta sagt: Skopunkten är butiken för den som vill köpa snygga och billiga skor!

Skopunktens öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, men de tenderar att följa vanliga butikstider. För den som föredrar att handla skor online från hemmets lugna vrå finns dessutom en nätbutik på hemsidan.

  

Skopunktens bakgrund

Skopunkten är en del av FEETFIRST, som i sin tur är en del av NilsonGroup.

NilsonGroups historia sträcker sig tillbaka till 1955, då Rolf Nilsson startade en liten enmansfirma utanför Varberg. Det är välkänt att firman varit under stor expansion – idag utgör den nämligen Skandinaviens ledande skokoncern. Utöver Skopunkten ingår även butikerna Din Sko, Ecco, Jerns, Nilson Shoes och Radical Sports i kedjan.

NilsonGroup har omkring 330 butiker fördelade över Sverige, Norge och Finland, och år 2015 omsatte man 3 miljarder! Dessutom sysselsätter koncernen omkring 2 200 personer. Koncernens huvudkontor ligger i Varberg. Utöver detta finns ett kontor i Kina, där man fokuserar på inköpsverksamhet och produktutveckling. Utöver detta finns ett stort fokus på att vara en trevlig arbetsplats där medarbetarna trivs, utvecklas och känner sig stolta. Det ska vara enkelt, inspirerande och kul att handla skor! 

Fokus på hållbarhet

För att kunna bidra till hållbarheten är NilsonGroup engagerad i ett antal externa projekt och samarbeten, några av dem är dessa: 

-       STWI (Sweden Textile Water Initiative): STWI startades år 2010 som ett samarbete mellan ett 30-tal svenska textilföretag i Sverige, och man fokuserar på att ta fram riktlinjer för att minska vattenåtgången i produktionen av skinnprodukter.

-       Kemikaliegruppen: Denna grupp har som syfte att sprida information om kemi- och miljörelaterade frågor till sina medlemsföretag. Man vill motverka förekomsten av farliga ämnen i produkterna, och för att göra det är kunskap en grundläggande hörnsten.

-       Clean Shipping: Genom detta projekt får NilsonGroup tillgång till en databas där företag rankas utifrån miljöbelastning.

-       Svensk Handel: Denna näringslivsorganisation arbetar med politik och arbetsgivarfrågor för svenska handelsföretag. Organisationen är medlemsdriven och företräder företag inom parti- och detaljhandeln – för en värld med fri handel utan hinder. 

Ladda ner Tiendeo appen

© 2018 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Skopunkten katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy