Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Skopunkten katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Skopunkten ...

På Skopunkten hittar du ett brett utbud av trendiga skor – och det bästa är att det lönar sig att köpa flera par åt gången!

Lär känna Skopunkten

Skopunkten finns i hela Norden och erbjuder skor för kvinnor, män och barn till låga priser. Hos Skopunkten kan du handla smart till hela familjen på en gång, det lönar sig nämligen att investera i flera par. Skorna håller låga priser och bland vanliga varumärken finns Alley, Duffy och Gyllene Gripen. 

Skopunkten erbjuder ett brett sortiment av trendiga skor till låga priser. I butikerna och på skopunkten.com hittar du skor för alla tillfällen från flera olika varumärken. Skopunktens ständiga erbjudande lyder ”Välj 3 Betala 2 – Billigaste paret på köpet” samt ”Välj 2 – Billigaste paret halva priset”.

Skopunktens öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, men de tenderar att följa vanliga butikstider. För den som föredrar att handla skor online från hemmets lugna vrå finns dessutom en nätbutik på hemsidan.

  

Skopunktens bakgrund

Skopunkten är en del av FEETFIRST, som i sin tur är en del av NilsonGroup.

NilsonGroups historia sträcker sig tillbaka till 1955, då Rolf Nilsson startade en liten enmansfirma utanför Varberg. Det är välkänt att firman varit under stor expansion – idag utgör den nämligen Skandinaviens ledande skokoncern. Utöver Skopunkten ingår även butikerna Din Sko, Ecco, Jerns, Nilson Shoes och Radical Sports i kedjan.

Fokus på hållbarhet

För att kunna bidra till hållbarheten är NilsonGroup engagerad i ett antal externa projekt och samarbeten, några av dessa är: 

  • STWI (Sweden Textile Water Initiative): som fokuserar på att ta fram riktlinjer för att minska vattenåtgången i produktionen av skinnprodukter.
  • Kemikaliegruppen: Denna grupp har som syfte att sprida information om kemi- och miljörelaterade frågor till sina medlemsföretag. Man vill motverka förekomsten av farliga ämnen i produkterna, och för att göra det är kunskap en grundläggande hörnsten.
  • Clean Shipping: Genom detta projekt får NilsonGroup tillgång till en databas där företag rankas utifrån miljöbelastning.
  • Svensk Handel: Denna näringslivsorganisation arbetar med politik och arbetsgivarfrågor för svenska handelsföretag. Organisationen företräder företag inom parti- och detaljhandeln.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer