Erbjudanden av EM Home

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste EM Home katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

EM Home, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

EM är förkortningen på Europamöbler, så namnet skvallrar vad butiken faktiskt kan erbjuda. Ett stort utbud med möbler från Europa.

Lär känna EM

EM är en svensk möbelkedja som finns på flera orter runt om i landet, samt på Åland. Affärsidén är att erbjuda kvalitativa möbler till ett förmånligt pris. Kedjan drivs som en sammanslutning av fristående butiker med gemensam inköps- och stödverksamhet.

Öppettiderna är breda och i nuläget finns det ett flertal butiker runt om i Sverige. Några av dem är finns i städer så som UmeåGöteborg och Karlstad.

Facebook och på hemsidan kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av EMs rea och nyheter. Det är även möjligt att beställa direkt från EMs online shop med snabba och smidiga leveranser.

Till Europamöblers sortiment hör egna möbelmärken, så som vardagsrums-, köks- och sovrumsmöbler. EM erbjuder även kunden att själv designa sin möbel och på så sätt göra den unik och skräddarsydd.

 

Se EMs katalog för information om produktutbud, butiker, öppettider, webbshop, och erbjudanden.

Em:s bakgrund

Em grundades redan 1964 och har nu sitt huvudkontor i Kalmar. Sedan 2018 ägs butikkedjan av Electragruppen.

Företaget började som en sammanslutning av gemensam inköpsverksamhet 1964.

Företaget har cirka 600 anställda och VD är Michael Sturehed.


Em:s presentkort, den perfekta presenten

På hemsidan ger EM flera olika erbjudanden och reor som kan vara till stor hjälp för dig som vill inreda i ditt hem. Dessutom finns det den stora möjligheten att ge de dina nära och kära den present som de behöver för sitt hem. Helt valfritt från deras egna sida. Hur undrar du? Genom det extra smidiga presentkortet som gäller alla landets butiker. Dessutom väljer du själv summan på presentkortet, som därmed kommer gälla på hela sortimentet. Giltighetstiden är i hela tolv månader sedan inköpet gjorts. För att förenkla det extra kan du med lätthet köpa presentkortet hemifrån via Em:s hemsida.