Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ekerö Möbler.

Letar du efter de bästa Ekerö Möbler-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ekerö Möbler-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ekerö Möbler eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ekerö Möbler och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Brafab "Brafab Katalog Kollektion 2024!" giltig från från 11/4 till till 24/4.

Hitta Ekerö Möbler kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Ekerö Möbler, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ekerö möbler erbjuder möbler både för inomhus och utomhus

Lär känna Ekerö Möbler

Ekerö Möblers filosofi när det gäller inredning är enkel. De tror att själen mår bäst i en vacker och vilsam omgivning, och handplockar därför möbler till deras utställning som de själva vill omge sig med.

En annan viktig del av deras filosofi är en personlig kontakt för att uppnå bästa resultat. Deras kunniga och erfarna personal finns alltid till hands för att hjälpa dig hitta en lösning som passar dina behov och delar gärna med sig av sin kunskap och passion för inredning.

Deras butik har vardagliga öppettider och finns i Stockholm. Lokalen är unik i sitt slag och det är en upplevelse som garanterar inspiration och förhoppningsvis lite nya idéer. Strosa runt i en enorm ombyggd lada med historiska anor. Låt din inredningslust flöda när du kryssar fram mellan matgrupper, soffor, loungemöbler, parasoll, fåtöljer, grillar och lyxiga accessoarer.

Via deras hemsida ekeromobler.se kan du finna delar ur deras sortiment, nyheter, information, erbjudanden och kampanjer.

Ekerö Möblers bakgrund

Ekerö Möbler grundades 1978 av Ulla Arell och Åke Pettersson och hade sin butikslokal i Tappström på Ekerö