Letar du efter de bästa Ekerö Möbler-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ekerö Möbler-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ekerö Möbler eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ekerö Möbler och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Rusta "Rusta reklambad" giltig från 10/08/2022 till 16/08/2022.

Hitta Ekerö Möbler i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Ekerö Möbler katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Ekerö Möbler, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ekerö möbler erbjuder möbler både för inomhus och utomhus

Lär känna Ekerö Möbler

Ekerö Möblers filosofi när det gäller inredning är enkel. De tror att själen mår bäst i en vacker och vilsam omgivning, och handplockar därför möbler till deras utställning som de själva vill omge sig med.

En annan viktig del av deras filosofi är en personlig kontakt för att uppnå bästa resultat. Deras kunniga och erfarna personal finns alltid till hands för att hjälpa dig hitta en lösning som passar dina behov och delar gärna med sig av sin kunskap och passion för inredning.

Deras butik har vardagliga öppettider och finns i Stockholm. Lokalen är unik i sitt slag och det är en upplevelse som garanterar inspiration och förhoppningsvis lite nya idéer. Strosa runt i en enorm ombyggd lada med historiska anor. Låt din inredningslust flöda när du kryssar fram mellan matgrupper, soffor, loungemöbler, parasoll, fåtöljer, grillar och lyxiga accessoarer.

Via deras hemsida ekeromobler.se kan du finna delar ur deras sortiment, nyheter, information, erbjudanden och kampanjer.

Ekerö Möblers bakgrund

Ekerö Möbler grundades 1978 av Ulla Arell och Åke Pettersson och hade sin butikslokal i Tappström på Ekerö

Fler erbjudanden från Möbler och Inredning

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona