Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Bygma katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Bygma, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bygma finns där för dig när du vill bygga eller renovera ditt hem eller andra projekt

Lär känna Bygma

Bygmas anläggningar finns över hela Sverige. De finns till för dig som kräver lite mer, det är anledningen till att deras sortiment består av väl beprövade kvalitetsmärken, oavsett om du handlar byggmaterial, maskiner eller förnödenheter.

Det är också därför de har medarbetare som ger dig personlig service, professionella råd och tips om vad de har att erbjuda. Oavsett vilken anläggning du besöker kan du lita på att du får lika kloka råd och samma goda hjälp från Bygmas experter. Förutom hemsidan bygma.se kan du även besöka butikerna som har vardagliga öppettider. Butikerna finns exempelvis på platser så som Boden, Danderyd, Eskilstuna och Skellefteå. På hemsidan kan du finna kundtjänst, erbjudanden, guider, nyhetsbrev med mera. Bygma finns med andra ord alltid där för dig när du behöver göra något extra.

Bygmas bakgrund

Historien börjar 1952 när Lars Børge Christiansen börjar på agenturföretaget Hjalmar Wennerth A/S på Havnegade 41 i Köpenhamn. Hjalmar Wennerth A/S som på den tiden bara hade två anställda, representerade en rad stora svenska sågverk i Danmark. Lars Børge Christiansen övertar verksamheten efter två år och ansvarar för den fortsatta driften.

Bygma abetar för miljön

På Bygma värdesätter de miljöfrågor lika mycket som kvaliteten på sina varor och tjänster. Du kan alltid vara säker på att de hjälper dig att göra kloka miljöval när du handlar hos Bygma.

Bygma sätter höga krav på sina leverantörer, både vad det gäller säkerhet och miljöklassning. Därför är deras anläggningar miljöcertifierade enligt ISO 14001 i enlighet med deras miljöpolicy. Du kan på hemsidan under Miljöpolicy hitta den kompletta skrivningen av deras miljömål.

De är även som första bygghandel i Sverige medlem av Sweden Green Building Council. En organisation för grönt byggande som verkar för att utveckla och påverka miljö- och hållbarhetsarbetet i byggbranschen.

Fler erbjudanden från Bygg och Trädgård