Letar du efter de bästa Bolia-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bolia-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bolia eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bolia och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Rusta "Rusta reklambad" giltig från 10/08/2022 till 16/08/2022.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Bolia katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Bolia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bolia är en möbelkedja som säljer egendesignade möbler. Populära möbler är bland annat Bolias soffor.

Lär känna Bolia

Bolia är en dansk möbelbutik som säljer skräddarsydda möbler. Bolia möbler är unika och kvalitativa och säljs direkt från tillverkaren till konsumenten. Bolia är en möbelkedja som säljer egendesignade möbler. Populära möbler är bland annat Bolias soffor.

Bolia öppettider är vardagliga och idag finns det ett antal Bolia butiker i Sverige. Några av dem finns exmpelvis på platser så som Malmö, Södermalm och Göteborg.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av Bolias rea och nyheter.  

Till Bolias sortiment hör egendesignade möbler som tillverkas först vid beställning. Populära produktkategorier är bland annat Bolia soffor och förvaringsmöbler.

Bolias bakgrund

Företaget grundades år 2000 i Århus i Danmark.

Bolia har verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Tyskland. I Bolia outlet, på hemsidan, kan du fynda möbler med upp till 70 % rabatt.

Se mer på hemsidan för information om butiker, öppettider samt kontakt med Bolia kundservice.

Bolias egna presentkort

Äntligen en present som ingen vill lämna tillbaka. Ge ett Bolia-presentkort till någon du bryr dig om. Du kan köpa och skriva ut presentkortet på nätet eller göra det lite mer speciellt genom att besöka en av Bolias egna butiker, där de ger dig sin lookbook och slår in den fint åt dig. Presentkortet gäller i 3 år så innehavaren har gott om tid att bestämma sig. Dessutom kan du prenumenera på Bolias nyhetsbrev. Genom detta får du utskick om nyheter, nya kollektioner och härliga kampanjer 1–2 gånger i veckan.

Fler erbjudanden från Möbler och Inredning

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona