Reklam

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Boconcept.

Letar du efter de bästa Boconcept-erbjudandena?

Om du letar efter de största Boconcept-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Boconcept eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Boconcept och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Rusta "Rusta reklambad" giltig från 01/02/2023 till 07/02/2023.

Andra Möbler och Inredning-butiker

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Boconcept, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Boconsept designar, producerar och säljer ett sortiment med moderna danska designmöbler.

Lär känna Boconcept

Boconcept designar, producerar och säljer ett sortiment med moderna danska designmöbler, inredningsdetaljer och belysning för vardagsrum, matsal, sovrum, hemmakontor och utomhusmiljöer. Deras möbelbutiker erbjuder allt inom modern design, från designer soffor och - fåtöljer till praktiska väggsystem och funktionella TV-moduler. De hjälper också sina kunder att skapa ett personligt hem med deras omfattande inredningsservice hemma eller i butik.

Inredare skapar en unik stil för ditt hem genom att kombinera idéer inom heminredning med inredningsdetaljer och andra lösningar. deras inredningskonsulter kan hjälpa dig att skapa en nordisk atmosfär i matrummet med sideboards i skandinavisk stil, eleganta matsalsbord och matsalsstolar – eller hotellkänsla i vardagsrummet med soffor, reclinerfåtöljer och dagbäddar i läder, sammet eller den klädsel du själv föredrar. De högutbildade inredarna finns i alla deras möbelbutiker, där de ger dig råd i butiken eller erbjuder hembesök, lyssnar på dina behov och visualiserar olika lösningar som hjälper dig att skapa ditt drömhem. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Göteborg, Halmstad och Stockholm.

Boconcepts bakgrund

BoConcept föddes 1952 i Danmark och är idag ett premiumvarumärke på marknaden för livsstilsprodukter.

Inredningsdesign med Boconcept

Föreställ dig känslan av ett hem som designats för att passa din livsstil och spegla din personlighet. Fördelarna är uppenbara. När man kombinerar en tilltalande färgskala, öppna och funktionella ytor, perfekt stämningsbelysning och smart förvaring får man njutningsfulla upplevelser i hemmet och ett lyckligare liv.

För att göra det lättare att göra om hemma erbjuder BoConcept sina kunder omfattande inredningsservice. Alla deras inredare är fast anställda och arbetar endast för BoConcept. Varje inredare utgår från kundens specifika behov och livsstil. Inredarna tar sedan mått och tar fram detaljerade ritningar; antingen i butiken eller hemma hos kunden. BOKA GRATIS STYLING NU OCH FÅ EN GRATIS GÅVA!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Boconcept katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona