Erbjudanden av Beijer

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Beijer katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i Din stad

Beijer, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Beijer är en svenskgrundad bygghandelskedja. Kedjan ingår i den internationella koncernen Wolseley.

Lär känna Beijer

Beijer bygg är en kedja som säljer allt inom byggmaterial i butiker i Sverige och på nätet. Till sortimentet hör byggvaror, så som kakel & klinker, fönster, färg, kök & bad, mm.

Beijers öppettider är generösa, och i nuläget finns det omkring ett 80-tal olika varuhus runt om i Sverige. Några av dem finns i städer så som exempelvis UppsalaUmeå och Lund.

På beijerbygg.se kan du ta del av aktuella Beijers erbjudanden och byggkampanjer. Kundklubben heter Blå tummen och vänder sig till intresserade hemma-fixare. Medlemmarna får ta del av attraktiva medlemsrabatter, råd, tips, kundkvällar och andra aktiviteter.

Till Beijers utbud hör produkter för bygg och renovering, som till exempel verktyg, maskiner, skyddsutrustning, trä och elektronik, Några av produktkategorierna är: golv, byggmaterial och utemiljöBeijer riktar sig både till företag och till privatkunder och vill erbjuda kunskap i form av rådgivning, samt breda och konkurrenskraftiga lösningar för bygg och renovering.

Beijers bakgrund

Beijer grundades 1866 av Gottfried Beijer. På 1960-talet kom Anders Wall in i bilden och namnet ändrades 1967 till Beijerinvest, vilket blev moderbolag i en koncern. Namnet Beijer Byggmaterial AB inregisterades 1969.

Cirka 1 200 personer jobbar på Beijer i Sverige och VD är Anders Jakobsson.

Prenuminera på Beijers nyhetsbrev

Beijers nyhetsbrev med erbjudanden skickas till dig några gånger per månad och innehåller främst aktuella kampanjer, men där finns även tips och råd för dig som tycker om att bygga. Du kommer att kunna avsluta din prenumeration när som helst genom en länk i nyhetsbrevet. När du fyllt i formuläret nedan skickas det senaste utskicket till din mailadress.
Just nu får du 10% rabatt på ett helt köp när du registrerar dig som ny prenumerant för nyhetsbrevet. Registrera på hemsidan så får du en giltlig rabattkod mailad till din angivna mailadress. Denna anger du sedan i webbkassan vid ditt nästa köp.