Logo Beijer
Logo Beijer

Beijer - Rabattkoder, katalog och erbjudanden

Hitta Beijer i Din stad

Mest populära för Bygg och trädgård

Intressant att veta om Beijer ...

Beijer

Beijer bygg är en kedja som säljer allt inom byggmaterial i butiker i Sverige och på nätet. Till sortimentet hör byggvaror, så som kakel & klinker, fönster, färg, kök & bad, mm.

Beijer öppettider är generösa, och i nuläget finns det omkring 75 Beijer varuhus runt om i Sverige. Några av dem är Beijer UppsalaBeijer Umeå och Beijer Lund.

På beijerbygg.se kan du ta del av aktuella Beijer erbjudanden och byggkampanjer. Kundklubben heter Blå tummen och vänder sig till intresserade hemma-fixare. Medlemmarna får ta del av attraktiva medlemsrabatter, råd, tips, kundkvällar och andra aktiviteter.

Till Beijers utbud hör produkter för bygg och renovering, som till exempel verktyg, maskiner, skyddsutrustning, trä och elektronik, Några av produktkategorierna är: golv, byggmaterial och utemiljö.

Beijer grundades 1866 av Gottfried Beijer.

Cirka 1 200 personer jobbar på Beijer i Sverige och VD är Anders Jakobsson.

Beijer riktar sig både till företag och till privatkunder och vill erbjuda kunskap i form av rådgivning, samt breda och konkurrenskraftiga lösningar för bygg och renovering. 

Andra Bygg och trädgård-butiker i Din stad

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information