Tiendeo official website

Mer vardagsgladje genom undre miljöpåverkan

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Ballingslöv-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ballingslöv-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ballingslöv eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 4 Ballingslöv-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Ballingslöv-katalogen "Mer vardagsgladje genom undre miljöpåverkan" giltig från från 22/2 till till 30/6 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Ballingslöv, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ballingslöv erbjuder förvaring och inredning för kör och badrum.

Lär känna Ballingslöv

I nittio år har de i fabriken i Ballingslöv fortsatt att bygga svenska kök efter tidens behov och önskemål. Ballingslöv har sett trender komma och gå, och de har konsekvent hållit fast vid sin tanke att kvalitet och erfarenhet gör det möjligt att bana ny mark. De har behållit det de vet fungerar, men är alltid nyfikna på nya lösningar. Ballingslöv bygger kök, bad och förvaring med samma Ballingslövsanda nu som då. Idag talar de gärna om Var Dags Glädje. För det är just vad de tycker att ett bra kök skall vara, både nu och i framtiden: en källa till vardagsglädje. Ballingslöv har återförsäljare runt om i hela landet. Dessa återförsäljare brukar i regel själva inrikta sig mot just inredning av kök och badrum. Dessa återförsäljare finns därmed överalt i landet, exempelvis i Östersund, Bollnäs, Kalmar, Jönköping och Helsingborg. På deras hemsida ballingslov.se kan du finna mer information om var dessa finns, men även erbjudanden, kundtjänst, och andra förmåner.

Ballingslövs bakgrund

När disponent Albin Svensson 1929 grundade AB Ballingslövs Träförädling blåste funktionalismens vindar.

Ballingslöv tänker hållbart

Sedan 1929 har Ballingslöv tillverkat kök i skånska Ballingslöv. Det gör de fortfarande och kommer göra i många år framöver. Att tillverka produkter och ha nära till sina kunder samt arbeta med produkter med lång livslängd är det som skapat och än idag skapar Ballingslöv. De tillverkar produkter som kan användas under sin maximala livslängd och därefter återvinnas på ett bra och naturligt vis. Det kändes bra 1929 och det känns bra idag. Genom deras värdekedja som beskriver verksamhetens huvudområden, där de påverkar miljön och samhället på varierande sätt i de olika stegen. Deras ambition är att sätta goda avtryck så långt det är möjligt och att minska de negativa.