Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Badrumsgruppen.

Letar du efter de bästa Badrumsgruppen-erbjudandena?

Om du letar efter de största Badrumsgruppen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Badrumsgruppen eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Badrumsgruppen och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Brafab "Brafab Katalog Kollektion 2024!" giltig från från 11/4 till till 24/4.

Hitta Badrumsgruppen kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Badrumsgruppen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Badrumsgruppen är ett svenskt familjeföretag som tillverkar och säljer badrumslösningar.

Lär känna Badrumsgruppen

Badrumsgruppen är specialister på badrum, VVS och design och erbjuder ett brett sortiment av allt det du behöver för ditt badrumsprojekt. Här hittar du Badrumsgruppen badrumsmöbler, Badrumsgruppen badkar, Badrumsgruppen kakel och klinker, och Badrumsgruppen blandare m.m.

Badrumsgruppen öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns några Badrumsgruppen butiker i Sverige. De finns exempelvis på platser så som Nacka, Odenplan, Göteborg och Bromma.  

Via sociala medier och på badrumsgruppen.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Badrumsgruppen rea och nyheter. I badrumsgruppens webshop hittar du ett urval av sortimentet med produkter till hela badrummet.

Badrumsgruppen har över 50 olika badrumsleverantörer i sortimentet, så som Hafa, Ifö, Vedum, Sanova, m.fl.

Badrumsgruppens bakgrund

Badrumsgruppen grundades 1960 och drivs idag av Badrumsgruppen i Alvik AB.

Badrumsgruppen har flera anställda och strävar efter att ha marknadens mest nöjda kunder.

Se mer på hemsidan för information om produkter, katalog, badrumsinspiration och kontakt med Badrumsgruppens kundtjänst.

Rita ditt badrum tillsammans med Badrumsgruppen

Rita ditt badrum med Badrumsgruppen.

Nu slipper du fundera i huvudet på hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut. Badrumsgrupen hjälper till att rita ditt badrum utefter stil och behov.

 Ritprogram för badrum

Deras inredare börjar med att rita badrum efter din beskrivning i ett 3D-program som sedan leder till att du får ut bilder och en offert på ditt nya badrum. Snabbt, smidigt och enkelt. Se till att rita ditt eget badrum med Badrumsgruppen.