Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Bad & Värme.

Letar du efter de bästa Bad & Värme-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bad & Värme-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bad & Värme eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bad & Värme och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Brafab "Brafab Katalog Kollektion 2024!" giltig från från 11/4 till till 24/4.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Bad & Värme, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bad och Värme är en kedja som erbjuder allt du behöver inom värme och vatten, badrum, kök och tvättstuga.

Lär känna Bad och värme

Bad & Värme har mer än 600 certifierade VVS-montörer och flera butiker runt om i landet. Här hittar du allt det du behöver för ditt renoverings- eller byggprojekt, så som Bad och Värme belysning, Bad och Värme badkar, Bad och Värme kakel och klinker, och Bad och Värme blandare m.m.

Bad och Värmes öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det cirka 70 Bad och Värme butiker i Sverige. Några av dem finns exempelvis på platser så som Tidaholm, Alingsås, samt Bollnäs.

Via sociala medier och på bad-varme.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Bad och Värmes rea och nyheter. Bad och Värmes katalog ger dig inspiration och tips inför din renovering.

Bad & Värme har flera olika leverantörer i sortimentet, så som FM Matsson, Robota, Vedum, Svenska badrum, m.fl.

Bad och Värmes bakgrund

Bad & Värme grundades 1999 och ägs och drivs av Joacim & Niclas Bergström.

Som VVS-företag kan du bli Bad & Värme medlem och ingå i kedjan.

Se mer på hemsidan för information om produkter, katalog, inspiration och kontakt med Bad och Värmes kundtjänst.

Trygghetsförsäkring med Bad och värme

Nr du handlar hos Bad och värme får du en trygghetsförsäkring. Skulle något hända inom sex år, så täcker försäkringen dels självrisken för din hemförsäkring, dels det åldersavdrag som ditt försäkringsbolag gör vid en skada. Detta ingår alltid i deras jobb utan extra kostnad.​ I korthet så täcker detta: Kompletterar din villa- eller fritidshusförsäkring i sex år. Täcker din självrisk upp till 5 000 kr. Kompenserar dig med upp till 100 000 kronor för det åldersavdrag som ditt försäkringsbolag gör på maskiner, material och arbete när de beräknar sin ersättning.