Tiendeo official website

Veckans erbjudande!

11 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Supergrossen-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Supergrossen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Supergrossen eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Supergrossen on Tiendeo. Bläddra i den senaste Supergrossen-katalogen "Veckans erbjudande!" giltig från från 15/4 till till 29/4 och börja spara pengar nu!

  Hitta Supergrossen kataloger i din stad

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

  Supergrossen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Supergrossen Hallunda är en matvarubutik som erbjuder säsongsbetonad mat till låga priser.

  Lär känna Supergrossen Hallunda

  Supergrossen hallunda är en liten butikskedja som erbjuder matvaror som de vill pressa priserna på till att vara så förmåneliga som möjligt för dig som kund. Öppettiderna är generösa för att det ska vara så lättillgängligt för dig som vill fynda bra matvaror, som ska passa. Butiken finns i Hallunda, där denne ligger centralt och lättillgängligt. Butiken har fokus på dig som kund. Affärsidén är att erbjuda säsongsanpassade matvaror till ett lågt pris. De ser sig som den naturliga prispressaren i Stockholm. Här kan du köpa varor så som Glassvegetarisk mat, tacos, grönsaker och frukt, såser och frukt, kryddor samt andra populära varor till din matkonsumtion.

  Supergrossen Hallundas bakgrund

  Sedan november 2009 ingår de i den Svenska Matrebellen som är en inköpsorganisation vars enda syfte är att kapa mellanhänder och skapa en justare prisbild för dig som kund. Med hjälp av samarbetet kan de långsiktigt säkerställa sin position som utmanare till de traditionella matkedjorna både på pris och sortimentsbredd.

  Välkommen till en stor frukt- och gröntavdelning på hela 250 m2 laddad med ett stort sortiment till bra priser.

  Erbjudanden från Supergrossen Hallunda

  Via Supergrossen Hallundas egna hemsida supergrossenhallunda.se kan du finna exempelvis ett stort antal erbjudanden för att kunna göra ditt inköp av mathandeln så billigt som möjligt. Via hemsidan, alternativt via Tiendeo, kan du komma åt deras egna katalog som kommer veckovis. Här hitta du de varor som för veckan har fått sina priser pressade ännu mer. Exempelvis kan det finnas varor som sänkts till tio kronor, eller varor du kan köpa två för, men med sänkt pris. Dessutom kan du lämna in din e-post, så kommer du kunna få denna katalog även via det sättet. Det finns även en funktion där du kan tipsa en vän.