Veckans erbjudande!

Publicerades idag
Öppna katalog

Hitta Supergrossen i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Supergrossen katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i din stad

Supergrossen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Supergrossen Hallunda är en matvarubutik som erbjuder säsongsbetonad mat till låga priser.

Lär känna Supergrossen Hallunda

Supergrossen hallunda är en liten butikskedja som erbjuder matvaror som de vill pressa priserna på till att vara så förmåneliga som möjligt för dig som kund. Öppettiderna är generösa för att det ska vara så lättillgängligt för dig som vill fynda bra matvaror, som ska passa. Butiken finns i Hallunda, där denne ligger centralt och lättillgängligt. Butiken har fokus på dig som kund. Affärsidén är att erbjuda säsongsanpassade matvaror till ett lågt pris. De ser sig som den naturliga prispressaren i Stockholm. Här kan du köpa varor så som Glassvegetarisk mat, tacos, grönsaker och frukt, såser och frukt, kryddor samt andra populära varor till din matkonsumtion.

Supergrossen Hallundas bakgrund

Sedan november 2009 ingår de i den Svenska Matrebellen som är en inköpsorganisation vars enda syfte är att kapa mellanhänder och skapa en justare prisbild för dig som kund. Med hjälp av samarbetet kan de långsiktigt säkerställa sin position som utmanare till de traditionella matkedjorna både på pris och sortimentsbredd.

Välkommen till en stor frukt- och gröntavdelning på hela 250 m2 laddad med ett stort sortiment till bra priser.

Erbjudanden från Supergrossen Hallunda

Via Supergrossen Hallundas egna hemsida supergrossenhallunda.se kan du finna exempelvis ett stort antal erbjudanden för att kunna göra ditt inköp av mathandeln så billigt som möjligt. Via hemsidan, alternativt via Tiendeo, kan du komma åt deras egna katalog som kommer veckovis. Här hitta du de varor som för veckan har fått sina priser pressade ännu mer. Exempelvis kan det finnas varor som sänkts till tio kronor, eller varor du kan köpa två för, men med sänkt pris. Dessutom kan du lämna in din e-post, så kommer du kunna få denna katalog även via det sättet. Det finns även en funktion där du kan tipsa en vän.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor