Tiendeo official website

Erbjudanden City Gross

Mer än en månad

  Erbjudanden av City Gross

  Letar du efter de bästa City Gross-erbjudandena?

  Om du letar efter de största City Gross-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från City Gross eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från City Gross on Tiendeo. Bläddra i den senaste City Gross-katalogen "Erbjudanden City Gross" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ÖoB
  • Logo ICA Maxi
  • Logo Hemköp
  • Logo DollarStore

  City Gross, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  City Gross är din matvarubutik, med hög kvalitet till låga priser. Deras slogan är: "Där maten gör skillnaden". Förutom mat, kan du även fynda många andra produkter för hemmet.

  Lär känna City Gross

  City Gross är en kedja med matvarubutiker, som fokuserar på matvaror av hög kvalitet till låga priser. City Gross ägs av Bergendahl & Son, som grundades 1922. Den första City Gross-butiken invigdes 1993 utanför Helsingborg. Idag finns City Gross i över fyrtio olika städer över hela landet, och City Gross fortsätter att expandera. Fokus ligger på stora matvarubutiker, gärna i närheten av eller i köpcentrum eller andra butiker. Tanken är att du ska kunna storhandla bra varor till billiga priser. City Gross erbjuder mycket ekologiskt och närproducerat, och har fokus på bra och färskt kött.

   

  City Gross bakgrund

  I november 1993 invigs Sveriges första City Gross i Hyllinge utanför Helsingborg. City Gross har från starten en uttalad lågprisprofil. Utökat sortiment med storhushållsförpackningar och noga utvalt svenskt kött är grunden i erbjudandet. Konceptet är helt nytt för den svenska marknaden och blir snabbt en succé. Den 28 september 2016 blev en historisk dag i City Gross och Bergendahls historia när City Gross Hässleholm öppnas, butik nr 40.

  City Gross är ett naturligt val för de som söker bra varor, billiga priser och möjlighet att storhandla. Mycket finns i storpack, vilket är perfekt för dig som storhandlar för hela familjen. 


  City Gross är stormarknader som sedan starten drivits med målet att verkligen göra skillnad. City Gross erbjuder även varor för hem och fritid, och ett speciellt storhushållssortiment anpassat för företagare.

  City Gross öppettider är generösa och i nuläget finns butiken i över 40 städer runt om i landet. Några av dem är City Gross KalmarCity Gross Jönköping och City Gross Växjö.

  sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella City Gross erbjudanden och ta del av recept med mera. Du kan även enkelt bli City Gross förmånsmedlem med många fördelar och specialerbjudanden.

  City Gross har ett stort utbud av dagligvaror till låga priser. De egna varumärkena Budget och Favorit är varor med låga priser till god kvalitet. Stormarknaden erbjuder även hemleverans av City Gross Matkasse, i olika kategorier så som Grill, Klassisk, Ekologisk och Viktväktarna.