Favorit

City Gross erbjudanden, reklamblad och rabatter

Favorit

City Gross och Matbutiker i din stad med närområde

Se fler erbjudanden

(105)

Intressant att veta om City Gross ...

City Gross är din matvarubutik, med hög kvalitet till låga priser.

City Gross är en kedja med matvarubutiker, som fokuserar på matvaror av hög kvalitet till låga priser. City Gross ägs av Bergendahl & Son, som grundades 1922. Den första City Gross-butiken invigdes 1993 utanför Helsingborg. Idag finns ett fyrtiotal butiker över hela landet, och City Gross fortsätter att expandera. Fokus ligger på stora matvarubutiker, gärna i närheten av eller i köpcentrum eller andra butiker. Tanken är att du ska kunna storhandla bra varor till billiga priser. City Gross erbjuder mycket ekologiskt och närproducerat, och har fokus på bra och färskt kött. City Gross har även ett flertal varor av eget märke.

I november 1993 invigs Sveriges första City Gross i Hyllinge utanför Helsingborg. City Gross har från starten en uttalad lågprisprofil. Utökat sortiment med storhushållsförpackningar och noga utvalt svenskt kött är grunden i erbjudandet. Konceptet är helt nytt för den svenska marknaden och blir snabbt en succé. Den 28 september 2016 blev en historisk dag i City Gross och Bergendahls historia när City Gross Hässleholm öppnas, butik nr 40.

City Gross är ett naturligt val för de som söker bra varor, billiga priser och möjlighet att storhandla. Mycket finns i storpack, vilket är perfekt för dig som storhandlar för hela familjen. 


City Gross är familjeägda stormarknader som sedan starten drivits med målet att verkligen göra skillnad, och vara inriktad på låga priser och stora butiker. City Gross erbjuder även varor för hem och fritid, och ett speciellt storhushållssortiment anpassat för företagare.

City Gross öppettider är generösa och i nuläget finns omkring 40 butiker runt om i landet. Några av dem är City Gross KalmarCity Gross Jönköping och City Gross Växjö.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella City Gross erbjudanden och ta del av recept med mera. Du kan även enkelt bli City Gross förmånsmedlem med många fördelar och specialerbjudanden.

City Gross har ett stort utbud av dagligvaror till låga priser. De egna varumärkena Budget och Favorit är varor med låga priser till god kvalitet. Stormarknaden erbjuder även hemleverans av City Gross Matkasse, i olika kategorier så som Grill, Klassisk, Ekologisk och Viktväktarna.

Stormarknaden grundades 1993 av Bergendahl Food AB.

På City Gross i Sverige arbetar cirka 2 400 personer och VD är Johan Johnsson.

City Gross slogan är ’Där maten gör skillnad’, och man satsar mycket på svenska råvaror med så få tillsatsämnen som möjligt.

Ladda ner Tiendeo appen

© 2018 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste City Gross katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy