Tiendeo official website

Veckans erbjudanden Tempo

7 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Tempo-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Tempo-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tempo eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Tempo on Tiendeo. Bläddra i den senaste Tempo-katalogen "Veckans erbjudanden Tempo" giltig från från 15/4 till till 29/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

  Tempo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Tempo är en butikskedja som är inriktad på livsmedel. Här är målet att du som kund ska känna dig som hemma.

  Lär känna Tempo

  Tempo är precis som butiker så som Willys och Hemköp, en del av Axfood som är ett av nordens största bolag inom daglig varuhandel. Tempo finns i så gott som hela landet med cirka 125 butiker. Bland annat finns kedjan i städer så som Sundsvall, Stockholm, Visby, göbeborg, och Jönköping men även på mindre orter så som Åsarna, Vedum och Grythyttan. Har du varit i fjällen i dalarna har du troligtvis även funnit en Tempobutik då dessa finns både i Stöten och Tandådalen belägen i Sälen. Butikerna har överlag bra öppettider som passar även för den med ett fullbokat schema.

  Förutom de mer kända varumärkena finns även axfoods egna märken även på alla Tempobutiker. Dessa varumärken är bland annat Garant, Eldorado och Minstingen.

   

  Tempos bakgrund

  Den ursprungliga butiksKedjan Tempo grundades redan 1932 på Östermalm i Stockholm av Johan Petter Åhlen. Åhlen grundade även kedjan Åhlens och 1985 lades alla Tempobutiker antingen ner eller gjordes om till Åhlensbutiker.

  Idag finns Tempobutikerna i Axfoods regi, och finns in regel på landsbygden eller i bostadsområden. Butikerna är i regel små och hemtrevliga.

  Tempo ebjuder vad de kallar för smarta varor för smarta priser. Detta genom att ebjuda bra priser på de mest populära varorna. För att finna dessa smarta varor är det bara att hålla utkik efter den rosa symbolen i butiken.

  Tempos mål är att få vara den lokala mötesplattsen i orten. Detta oavsett om butiken ligger ute på landet eller en närot till en stad.

  Via hemsidan går det att ordna att du som kund får de bästa ebjudandena direkt till din mejladress, och då får du även flera extra helgebjudanden som du annars skulle missa.

  Utöver livsmedelsbutik, finns det i många Tempobutiker även andra tjänster så som paketutlämning, spelombud och även möjlighet att köpa och hämta ut läkemedel.