Tiendeo official website

Erbjudanden Hemköp.

Mer än en månad

  Erbjudanden av Hemköp

  Letar du efter de bästa Hemköp-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Hemköp-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hemköp eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Hemköp on Tiendeo. Bläddra i den senaste Hemköp-katalogen "Erbjudanden Hemköp." giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

  Hemköp, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Hemköp är ett etablerat matbutikskedja som finns över hela landet. Hemköps mål är att skapa matglädje varje dag. Detta görs med många härliga erbjudanden.

  Lär känna Hemköp

  Hemköp är en del av axfood som är en av nordens största bolag inom den dagliga varuhandeln. Hemköp finns utspridd över hela landet, med cirka 200 butiker. Från Örnsköldsvik i norr till Malmö i söder. Dessa har ofta generösa öppettider, så att de flesta ska kunna hinna med att finna den rätta delikatessen. Andra exempel på butiker är Hemköp Växjö, Hemköp Allingsås, och flera butiker i hela Göteborg.

   

  Hemköps bakgrund

  Hemköp historia började i Borlänge 1958 av en man som kallades Spik-Olle. Butiken hade sitt fokus i början på att enbart köra hem varorna till deras kunder. Det var Spik-Olle själv som körde hem varorna till kunderna. Därifrån kommer också namnet hemköp. 1960 tog Torbjörn Lundin och Hans Stelius över verksamheten och startade då även den första fysiska affären i kedjan. Denna affär var helt unik i sitt slag då det var den första matvarobutik där man kunde köpa alla typer av livsmedel på samma ställe. Dessutom fick man själv plocka varorna från hyllorna. Efter ett tag expanderade kedjan till orter så som Falun, Östersund och Älmhult.

  Hemköp har nu funnit i över 60 år, och precis som vid starten går det även i modern tid att få varorna hemkörda till din dörr.

  Hemköp satsar på att erbjuda ett brett och prisvärt sortiment, samt en hög servicenivå. Hemköp butiker finns oftast i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. 

  sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer. Som bonuskund får du erbjudanden varje vecka samt bonus och rabatter.  Det går även att beställa hem dina varor via hemsidan. 

  Hemköp har ett stort utbud av livsmedelsprodukter från olika varumärken. Kedjan har även egna märkesvaror till hög kvalitet och låga priser: Hemköp, Garant, Garant Eko, Aware, Eldorado, Func och Fixa.

  Med Hemköp Betalkort VISA får du samma förmåner som med ett Hemköp Bonuskort, men med fördelen att du även kan betala med kortet i hela världen.