Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Snabbgross.

Letar du efter de bästa Snabbgross-erbjudandena?

Om du letar efter de största Snabbgross-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Snabbgross eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Snabbgross och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren ICA Supermarket "ICA Supermarket Erbjudanden" giltig från från 23/4 till till 28/4.

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

Snabbgross, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Snabbgross är restauranggrossisten för dig som arbetar inom restaurang, fastfood, café eller övrig företagsmarknad.

Lär känna Snabbgross

Snabbgross är restauranggrossisten för dig som arbetar inom restaurang, fastfood, café eller övrig företagsmarknad. sortiment består av ca 13 000 artiklar, men lokala variationer kan förekomma mellan butikerna. För att se sortimentet hos din lokala butik, kan du antingen logga in på hemsidan eller kontakta butiken. Öppettiderna är generösa och vanliga butikstider, även om de varierar beroende på var du besöker butiken. Butiken går att finna på platser så som exempelvis i Göteborg, Sundsvall, Varberg, Visby, Luleå och Karlstad. Dessutom kan du finna erbjudanden och handla online via hemsidan snabbgross.se. Via hemsidan kan du förutom handla med kort även betala med faktura. På Snabbgross hittar du ett brett sortiment av bland annat färskvaror, grönsaker, non-food, torrvaror, bröd och bakverk, fastfood, dryck, öl, vin och sprit. Sortimentet består av ca 13 000 artiklar.

Snabbgross bakgrund

Snabbgross har en gedigen historia som börjar redan 1897 när deras organisationsnummer registrerades. 1937 bildades Aktiebolaget Svenska Kolonialgrossister (ASK) av privata grossister i Sverige. ASK möjliggjorde för grossisterna att köpa in större volymer och på så sätt pressa priserna gentemot fabrikanterna. Redan här börjar alltså vår resa mot att kunna erbjuda bra mat, till bästa pris. Det första snabbgrosslagret med självbetjäning öppnade 1952 i Varberg.

Gå på kurs med Snabbgross

Via hemsidan har du möjligheter att hitta och registrera dig på kurser och utbildningar kopplade till din verksamhet. I samarbete med krogarna.se. Vänligen kontakta krogarna.se om du har frågor om utbildningarna. Exempelvis finns det kurser inom personalutbildning, livsmedelshygien och hur man får serveringstillstånd. Exempelvis berör kursen i livsmedelshygien om att lära sig om de olika risker som finns inom hantering av livsmedel. Därmed får du rätt kunskaper för hur du ska hantera livsmedlen på rätt sätt. Kursen inom serveringstillstånd berör vad du behöver veta för att få ha denna typ av tillstånd.