Favorit

Coop erbjudanden, reklamblad och rabatter

Favorit

Coop och Matbutiker i din stad med närområde

Se fler erbjudanden

(7)

Intressant att veta om Coop ...

Den som handlar i någon av Coop-butikerna gör ofta en bra affär! Med ett rikt utbud och prispressade varor lämpar sig många av butikerna bra för såväl veckohandlingen som mindre inköp.

Runtom i Sverige finns omkring 659 Coop-butiker, som ägs av 3,4 miljoner medlemmar utspridda över 23 konsumentföreningar. I detta upplägg vill man alltid stå på konsumentens sida och samtidigt värna om miljö och hälsa. Därför utformas utbudet efter kundens prioriteringar och önskemål.

Organisationen inkluderar olika butikskoncept med olika utformningar. Exempel på dessa är Coop Nära, Coop Konsum, Coop Extra och Coop Forum! Utöver detta finns dessutom byggkedjan Coop Bygg.

Utöver de populära varumärken som butikerna säljer, har de också sina egna varumärken. Dessa är bl.a. X-tra, Coop och Änglamark. Det sistnämnda erbjuder Sveriges största ekologiska sortiment! 

 

Coop Forums bakgrund

Det kooperativa förbundets historia sträcker sig tillbaks till 1899, och idén var redan då att erbjuda bra mat i bra butiker till ett bra pris. Man ville kunna skapa ekonomisk vinning och göra det möjligt för medlemmarna att bidra till hållbar utveckling för både människor och miljö. Just fokuset på kunden förklarar varför man år 1964 var först med att införa öppet köp!

Kedjan har haft en stor expansion genom åren, både när det gäller varumärken och butiker. År 1991 introducerades till exempel det egna varumärket Änglamark, och tjugo år senare utsågs Coop till Sveriges hållbaraste varumärke. 

Coops öppettider tenderar att vara generösa i de flesta av butikerna, allt för att du ska hinna med veckans inköp! 

Med Coop får du tillbaka!

Med Coop MedMera finns mängder av förmåner, inte bara när det gäller bonuspoäng på matinköp. Coop-medlemmar får nämligen 15 % weekend-rabatt hos en mängd olika weekendboenden (Coop Hotellpremie), det vill säga något av de hotellen Norden över som ingår i Nordic Choice-hotellens program. Utöver dessa erbjuds man också medlemspriser på utvalda varor, personliga Coop-erbjudanden utformade efter kundens inköpsvanor samt magasinet Mer Smak, som kommer i brevlådan en gång per månad! 

Ladda ner Tiendeo appen

© 2018 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Coop katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy