Tiendeo official website

Erbjudanden Coop

Mer än en månad

  Erbjudanden av Coop

  Letar du efter de bästa Coop-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Coop-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Coop eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Coop on Tiendeo. Bläddra i den senaste Coop-katalogen "Erbjudanden Coop" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

  Coop, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Den som handlar i någon av Coop-butikerna gör ofta en bra affär! Med ett rikt utbud och prispressade varor lämpar sig många av butikerna bra för såväl veckohandlingen som mindre inköp.

  Lär känna Coop

  Runtom i Sverige finns omkring 665 Coop-butiker, som ägs av 3,4 miljoner medlemmar utspridda över 23 konsumentföreningar. I detta upplägg vill man alltid stå på konsumentens sida och samtidigt värna om miljö och hälsa. Därför utformas utbudet efter kundens prioriteringar och önskemål.

  Organisationen inkluderar olika butikskoncept med olika utformningar. Exempel på dessa är Coop Nära, Coop Konsum, Coop Extra och Coop Forum! Utöver detta finns dessutom byggkedjan Coop Bygg.

   

  Coop bakgrund

  Det kooperativa förbundets historia sträcker sig tillbaks till 1899, och idén var redan då att erbjuda bra mat i bra butiker till ett bra pris. Man ville kunna skapa ekonomisk vinning och göra det möjligt för medlemmarna att bidra till hållbar utveckling för både människor och miljö. Just fokuset på kunden förklarar varför man år 1964 var först med att införa öppet köp!

  Kedjan har haft en stor expansion genom åren, både när det gäller varumärken och butiker. År 1991 introducerades till exempel det egna varumärket Änglamark, och tjugo år senare utsågs Coop till Sveriges hållbaraste varumärke

  Coops öppettider tenderar att vara generösa i de flesta av butikerna, allt för att du ska hinna med veckans inköp!

  Med Coop får du tillbaka!

  Med Coop MedMera finns mängder av förmåner, inte bara när det gäller bonuspoäng på matinköp. Coop-medlemmar får nämligen 15 % weekend-rabatt hos en mängd olika weekendboenden (Coop Hotellpremie), det vill säga något av de hotellen Norden över som ingår i Nordic Choice-hotellens program. Utöver dessa erbjuds man också medlemspriser på utvalda varor, personliga Coop-erbjudanden utformade efter kundens inköpsvanor samt magasinet Mer Smak, som kommer i brevlådan en gång per månad! 

  Utöver detta, erbjuder Coop sina medlemmar ett Coop mastercard som är ett betalkort, samtidigt som de även erbjuder lång och även ett sparkonto. Detta gör att alla medlemmar tillsammans får en bättre  vardagsekonomi.