Matrix Butikerna veckans blad

Går ut idag
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Matrix Butikerna katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i din stad

Matrix Butikerna, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Matrix butikerna är en livsmedelsbutik med billiga priser. Butikerna är förlagda i Stockholmsområdet.

Lär känna Matrix butikerna

Matrix butikerna är en livsmedelsbutik med billiga priser. Butikerna är förlagda i Stockholmsområdet. Matrix butikerna erbjuder ett stort sortiment av fräscha frukter och grönsaker, varor från världens alla hörn. Detta till vettiga priser för just dig. Butikerna finns på plattserna Jordbro och Skogås och har normala öppettider för denna typ av butik. Via deras hemsida kan du, precis som via tiendeo, finna deras reklamblad för vad som är extra billigt för just denna vecka. Matrix butikerna hjälper dig även med post då de även verkar som postombud. Hos dem hittar du allt du behöver till vettiga priser: Stort sortiment av fräscha frukter och grönsaker, varor från världens alla hörn, butikspackat svenskt kött och trevlig personal som gärna hjälper till!

Matrix butikernas bakgrund

Matrix butikerna är ett litet och lokalt företag, så därmed finns inte mycket information om deras historik. men trotts det har de ett bra sortiment för just denna typ av butiker. De finns dock i centrum på varje ort de finns på och är därmed lättilgänliga för just dig som befinner dig i närheten.

Kontakta Matrix butikerna

Via Matrix butikernas hemsida kan du finna en del olika tjänster som du kan behöva. Ett av dessa är ett formulär där du kan komma i kontakt med Matrix butikerna. Där kan du bestäma ärende och skriva ditt namn och en komentar. På hemsidan matrix-butikerna.se kan du även finna annan information, exempelvis att de har ända sedan början haft som mål att en dag tillverka sitt eget bröd i butiken och nu har den dagen kommit! Sedan den 22/7 har de börjat tillverka stenugnsbakat bröd i Jordbro som självklart säljes i båda butikerna.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor