Tiendeo official website

EKO reklamblad

Publicerades idag

Letar du efter de bästa EKO-erbjudandena?

Om du letar efter de största EKO-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från EKO eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Det finns för närvarande 10 EKO-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste EKO-katalogen "EKO reklamblad" giltig från från 23/7 till till 6/8 och börja spara pengar nu!

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ÖoB
  • Logo ICA Maxi
  • Logo Hemköp
  • Logo DollarStore

EKO, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

EKO är en stormarknad för hela familjen med fokus på produkter för hus, hem och fritid till väldigt bra priser.

Lär känna EKO

EKO är en svensk stormarknad som erbjuder produkter för hela familjen till lägre priser än andra butiker i Sverige. EKO säljer artiklar inom bland annat områdena hygien, husgeråd, fritidsartiklar, verktyg, hobby, trädgård och kläder.

EKOs öppettider är generösa, och i nuläget finns det sex stormarknader i Sverige. Dessa finns i MalmöFjälkinge, Örebro, Kalmar, Västerås och i Borås.

Facebook kan du följa aktuella EKO-erbjudanden och nyheter, samt ta del av rabatter och produktinformation. Du kan även ta del av EKO kuponghäfte på ekostormarknad.se

I stormarknadens sortiment finns över 70 000 artiklar, allt från tandkräm och gräsklippare till växter och grillar, samt ett begränsat sortiment av livsmedel. Få butiker i Sverige kan erbjuda ett så brett sortiment av varor till så låga priser.

Alltid en bra affär” är den slogan som kännetecknar EKO stormarknader. 

 

Ekos bakgrund

Det hela började 1964 i Fjälkinge när Bertil Åkesson fick en tanke om att vilja sälja olika saker och därmed öppna landets första stormarknad.

Nu är Fjälkinge sätet för huvudkontoret, samtidigt som kedjan fortsätter att expandera. Som exempel öppnade butiken i Kalmar 2015, Västerås 2017 och Örebro 2019.

Bli medlem i EKOs kundklubb

Som medlem i Ekos kundklubb kan du få många olika fördelar. Just nu i skrivandets stund får du bland annat 10% rabatt på ditt första köp som medlem.

Utöver detta får du alltid speciallpris på utvalda artiklar som du får reda på genom antingen EKOs hemsida, på deras app, men även kan du se och hitta dessa i din närmaste butik. Detta för att ditt handlande ska fungera så ekonomiskt som möjligt för just dig.

Skaffar du EKOs app så behöver du aldrig riskera att missa ett kunderbjudande, och dessutom dycker det där upp lite extra överraskningar som kan komma väl till pass. Dessutom kan du i appen få rabattkuponger så att ditt handlande på EKO blir ännu billigare.