Tiendeo official website

ÖoB reklambad

Publicerades idag

Erbjudanden av ÖoB

Letar du efter de bästa ÖoB-erbjudandena?

Om du letar efter de största ÖoB-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från ÖoB eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Det finns för närvarande 3 ÖoB-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste ÖoB-katalogen "ÖoB reklambad" giltig från från 23/4 till till 7/5 och börja spara pengar nu!

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

ÖoB, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Överskottsbolaget, eller ÖoB som det förkortas, är ett svenskt lågprisvaruhus som startade 1960. Kedjan finns över hela landet. Fokus ligger på ett lågt pris.

Lär känna Ö&B

Ö&B håller de låga priserna nere genom att inte använda sig av några mellanhänder. Istället köps sortimenetet in genom att köpa från överskottslager över hela världen. Detta gör även att det finns något för de flesta här. Allt från verktyg och trädgård, till livsmedel och inredning. Det finns runt hundra butiker runtomkring hela landet. Från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Dessa innehåller över 10000 produkter i det fasta sortimentet. Några av produktkategorierna är Mat & Dryck, Hushållet, Hemmet, Skönhet & Hälsa, Måla & Fixa, Djur, Trädgård och Fritid. Till sortimentet hör bland annat Garnier, Nescafé och Nike. Det egna varumärket ÖoB har ett utbud av billiga produkter för Hem och Hushåll.

Öppettiderna varierar mellan olika städer, men de är alla generösa för att passa just dig.

 

 

ÖoB, eller Överskottsbolaget, är en kedja av lågprisvaruhus som finns på flera orter runt om i Sverige. ÖoB säljer artiklar inom bland annat områdena hygien, husgeråd, fritidsartiklar, verktyg, förpackade matvaror, ridsport och konfektyr. ÖoB satsar på att sälja både kända varumärken och lågprismärken till låga priser. Genom att köpa upp restlager kan varuhusen sälja varorna billigt.

ÖoB öppettider är generösa och i nuläget finns det mer än 100 ÖoB varuhus i landet. Några av dem är ÖoB UppsalaÖoB Umeå och ÖoB Örebro.

På sociala medier och på öob.se kan du följa aktuella kampanjer samt ta del av ÖoB erbjudanden.

Se mer på hemsidan för information om butikeröppettider, utbud och kundservice.