ICA Kvantum
ICA Kvantum

ICA Kvantum - Erbjudanden, reklamblad och rabatter

Hitta ICA Kvantum i Din stad

Mest populära för Matbutiker

Intressant att veta om ICA Kvantum ...

ICA Kvantum

ICA Kvantum är en matbutik som hör till ICA Gruppen AB, som är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag. Kännetecknande för Kvantumbutiker är att det är stora butiker med stort utbud av färskvaror och hög grad av manuell service.

ICA Kvantum öppettider är mycket generösa och i nuläget finns det mer än 100 butiker från norr till söder i Sverige. Några av dem är ICA Kvantum MalmöICA Kvantum Uppsala och ICA Maxi Varberg.

På sociala medier och på ICA Kvantums hemsida kan man följa aktuella erbjudanden samt se veckans ICA reklamblad. ICA erbjuder även ett ICA kort som ger medlemmar specialerbjudanden och en egen tidning en gång i månaden, BUFFET.

ICA Kvantum har ett stort utbud av matvaror med allt från vardagsmat till hela världens delikatesser, och köksredskapen som hör till. I butikerna finns säljs flera av ICAs egna märken som till exempel ICA I love eco, ICA Basic och ICA Home.

ICA grundades 1917 av Emil Clemedtson, Erik Karlsson-Kyhlstedt, J. Rudolf Lifwendahl och K. Hakon Swensson.

ICA Kvantum har flera anställda i hela Sverige. ICA driver även sin verksamhet i Norge, Lettland, Litauen, Estland och Asien.

Butikerna är mycket konsumentvänliga och erbjuder även tjänster ICA bankICA matkasse och hög personlig service.

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Matbutiker

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information