Tiendeo official website

ICA Kvantum Erbjudanden

Publicerades igår

  Letar du efter de bästa ICA Kvantum-erbjudandena?

  Om du letar efter de största ICA Kvantum-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från ICA Kvantum eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från ICA Kvantum on Tiendeo. Bläddra i den senaste ICA Kvantum-katalogen "ICA Kvantum Erbjudanden" giltig från från 21/5 till till 26/5 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Abbe Market
  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo REWE
  • Logo Astrid och aporna
  • Logo Supergott
  • Logo Citti

  ICA Kvantum, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Precis som på de andra varuhusen från Ica så Gör Ica kvantum vardagen lite enklare. då kunden hittar ett brett sortiment av livsmedel men även köksutrustning och hemvård.

  Lär känna ICA Kvantum

  ICA kvantum är en del av Ica AB (Ica-koncernen), som är ett nordiskt ledande detaljhandelsföretag. Kedjan står för omkring hälften av Sveriges dagligvaruhandel. Syftet med ICA Kvantum är att kunna erbjuda ett brett sortiment, med ett stort fokus på livsmedel. Under ett och samma tak finns många fina erbjudanden.

  I samtliga ICA Kvantum-butiker arbetar man starkt för hållbarhet på alla plan, och alla butiker är miljömärkta med Svanen samt kvalitetscertifierade enligt svensk livsmedelshanteringsstandard.

  ICA-butikerna har en blandning av populära märken och egna varumärken. Exempel på egna märken är Ica Basic, I love eco och Ica Home. 

  ICA Kvantum butikerna är några av de större av ICA-butikerna, med allra mest fokus på ett stort  färskt utbud av livsmedel.

  ICA Kvantums bakgrund

  Ica-koncernens historia sträcker sig tillbaka till 1917, då den grundades i Västerås. Idén byggde på att småhandlare skulle få fortsätta vara egenföretagare, men ändå kunna ta del av de stora företagens fördelar gällande inköp och marknadsföring. 

  Ica har haft en stark och snabb expansion, och i början av 2000-talet öppnade man dessutom sin egen bank. Idag finns över 2200 butiker i Sverige, Norge och Baltikum. 

  ICA Kvantum är en matbutik som hör till ICA Gruppen AB, som är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag. Kännetecknande för Kvantumbutiker är att det är stora butiker med stort utbud av färskvaror och hög grad av manuell service.

  ICA Kvantum öppettider är mycket generösa och i nuläget finns det mer än 100 butiker från norr till söder i Sverige. Några av dem är ICA Kvantum MalmöICA Kvantum Uppsala och ICA Maxi Varberg.

  ICA Kvantum har ett stort utbud av matvaror med allt från vardagsmat till hela världens delikatesser, och köksredskapen som hör till. I butikerna finns säljs flera av ICAs egna märken som till exempel ICA I love eco, ICA Basic och ICA Home.

  Butikerna är mycket konsumentvänliga och erbjuder även tjänster ICA bankICA matkasse och hög personlig service.