Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste ICA Kvantum katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i din stad

ICA Kvantum, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Precis som på de andra varuhusen från Ica så Gör Ica kvantum vardagen lite enklare. då kunden hittar ett brett sortiment av livsmedel men även köksutrustning och hemvård.

Lär känna ICA Kvantum

ICA kvantum är en del av Ica AB (Ica-koncernen), som är ett nordiskt ledande detaljhandelsföretag. Kedjan står för omkring hälften av Sveriges dagligvaruhandel. Syftet med ICA Kvantum är att kunna erbjuda ett brett sortiment, med ett stort fokus på livsmedel. Under ett och samma tak finns många fina erbjudanden.

I samtliga ICA Kvantum-butiker arbetar man starkt för hållbarhet på alla plan, och alla butiker är miljömärkta med Svanen samt kvalitetscertifierade enligt svensk livsmedelshanteringsstandard.

ICA-butikerna har en blandning av populära märken och egna varumärken. Exempel på egna märken är Ica Basic, I love eco och Ica Home. 

ICA Kvantum butikerna är några av de större av ICA-butikerna, med allra mest fokus på ett stort  färskt utbud av livsmedel.

ICA Kvantums bakgrund

Ica-koncernens historia sträcker sig tillbaka till 1917, då den grundades i Västerås. Idén byggde på att småhandlare skulle få fortsätta vara egenföretagare, men ändå kunna ta del av de stora företagens fördelar gällande inköp och marknadsföring. 

Ica har haft en stark och snabb expansion, och i början av 2000-talet öppnade man dessutom sin egen bank. Idag finns över 2200 butiker i Sverige, Norge och Baltikum. 

ICA Kvantum är en matbutik som hör till ICA Gruppen AB, som är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag. Kännetecknande för Kvantumbutiker är att det är stora butiker med stort utbud av färskvaror och hög grad av manuell service.

ICA Kvantum öppettider är mycket generösa och i nuläget finns det mer än 100 butiker från norr till söder i Sverige. Några av dem är ICA Kvantum MalmöICA Kvantum Uppsala och ICA Maxi Varberg.

ICA Kvantum har ett stort utbud av matvaror med allt från vardagsmat till hela världens delikatesser, och köksredskapen som hör till. I butikerna finns säljs flera av ICAs egna märken som till exempel ICA I love eco, ICA Basic och ICA Home.

Butikerna är mycket konsumentvänliga och erbjuder även tjänster ICA bankICA matkasse och hög personlig service.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor