Reklam

DollarStore Erbjudanden

Publicerades igår

Letar du efter de bästa DollarStore-erbjudandena?

Om du letar efter de största DollarStore-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från DollarStore eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från DollarStore on Tiendeo. Bläddra i den senaste DollarStore-katalogen "DollarStore Erbjudanden" giltig från 06/02/2023 till 14/02/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Matbutiker-butiker

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

DollarStore, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Dollarstore som öppnade sin första butik 1998, är en svensk lågpriskedja perfekt för dig som är trött på ojämna priser. Här är alla priser i jämna tiotal.

Lär känna Dollarstore

Dollarstore säljer sina varor i jämna tiotal kronor, och många av produkterna säljs för 10, 20 eller 30 kronor. Företaget är idag Sveriges snabbaste växande lågpriskedja och har ett stort sortiment av produkter inom kategorierna verktyg, hygien, kläder, kontor, leksaker, städ, m.m.

Dollarstore öppettider är breda och i nuläget finns det omkring 90 Dollarstore butiker runt omkring i Sverige. Några av dem är Dollarstore LyckselseDollarstore Piteå och Dollarstore Gävle. Alla varor som säljs i butikerna skall vara tillverkade på ett sätt som alltid tar hänsyn till humanitära och etiska regler.

sociala medier och på dollarstore.se kan du följa aktuella Dollarstore erbjudanden samt ta del av nyheter och utförsäljning. Dollarstore kampanjtidning innehåller aktuella erbjudanden och produkter.

Sortimentet består av väldigt billiga produkter av allt från trädgårdsmöbler till bäddtextiler och från godis till hund- och kattmat.

Dollarstore har flera anställda och verksamhet i hela Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder.

Se mer på nätsidan för information om sortiment, butiker och kontakt med Dollarstore kundtjänst. 


Dollarstores bakgrund

Företaget grundades 1994 i Sundsvall som grossistfirma.

Första butiken öppnade i Örnsköldsvik 1998. Nuvarande VD är Bent holm

Dollastore, inte bara en fysisk butik

Dollarsore erbjuder förutom sina många fysiska butiker över hela landet, även en onlinebutik som är öppen dygnet runt. Här kan du fynda det mesta som finns i butikerna, för samma låga priser. Dessutom erbjuds flera olika betalaningsalternativ. ifall du råkade finna allt för många godbitar för att kunna betala hela summan på en gång så kan du delbetala med Qliro konto, eller faktura. Givetvis kan du även betala direkt om du hellre vill det.

Leveranstiden är i regel 1 till fyra dagar och betelara du över 1000 kronor så är det även fri frakt

 som gäller.

Under fliken "Hot Deals" finner du extra fördelaktiga priser - de låga priserna är här ännu lägre.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste DollarStore katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona