DollarStore
DollarStore

DollarStore - Erbjudanden, reklamblad och rabatter

Hitta DollarStore i Din stad

Mest populära för Matbutiker

Intressant att veta om DollarStore ...

DollarStore

Dollarstore säljer sina varor i jämna tiotal kronor, och många av produkterna säljs för 10, 20 eller 30 kronor. Företaget är idag Sveriges snabbat växande lågpriskedja och har ett stort sortiment av produkter inom kategorierna verktyg, hygien, kläder, kontor, leksaker, städ, m.m.

Dollarstore öppettider är breda och i nuläget finns det omkring 40 Dollarstore butiker runt omkring i Sverige. Några av dem är Dollarstore LyckselseDollarstore Piteå och Dollarstore Gävle. Alla varor som säljs i butikerna skall vara tillverkade på ett sätt som alltid tar hänsyn till humanitära och etiska regler.

På sociala medier och på dollarstore.se kan du följa aktuella Dollarstore erbjudanden samt ta del av nyheter och utförsäljning. Dollarstore kampanjtidning innehåller aktuella erbjudanden och produkter.

Sortimentet består av väldigt billiga produkter av allt från trädgårdmöbler till bäddtextiler och från godis till hund- och kattmat.  

Företaget grundades 1994 och VD är Ken Peter Ahlberg.

Dollarstore har flera anställda och verksamhet i hela Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder.

Se mer på nätsidan för information om sortiment, butiker och kontakt med Dollarstore kundtjänst

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Matbutiker

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information