Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Matdax.

Letar du efter de bästa Matdax-erbjudandena?

Om du letar efter de största Matdax-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Matdax eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Matdax och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren ÖoB "ÖoB reklambad" giltig från från 5/11 till till 24/12.

Hitta Matdax kataloger i din stad

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

Matdax, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Matdax är en matvarubutik som erbjuder säsongsbetonad mat till låga priser.

Lär känna Matdax

Matdax är en liten butikskedja som erbjuder matvaror som de vill pressa priserna på till att vara så förmåneliga som möjligt för dig som kund. Öppettiderna är generösa för att det ska vara så lättillgängligt för dig som vill fynda bra matvaror, som ska passa. Butikerna finns på plattser så som Högdalen, Hagsätra och Hökarängen, där de ligger centralt och lättillgängligt. Butiken har fokus på dig som kund. Affärsidén är att erbjuda säsongsanpassade matvaror till ett lågt pris. De ser sig som den naturliga prispressaren i södra Stockholm. Här kan du köpa varor så som Glass, vegetarisk mat, tacos, grönsaker och frukt, såser och frukt, kryddor samt andra populära varor till din matkonsumtion.

Matdax bakgrund

Matdax har funnits i Stockholm och ser sig som den naturliga prispassaren sedan 1992. Sedan 2009 är butikskedjan medlemmar i något som kallas för Den Svenska matrebellen, som är en fri inköpsorganisation. Organisationen finns med ett flertal olika sorters matbutiker över hela Sverige. Tillsammans med grossistfamiljen Bergendahl har de kapat ett led i inköpen vilket ger dem flera unika möjligheter att hålla storbutikspriser i deras lokala butikslägen.

Erbjudanden från Matdax

Via Matdax egna hemsida matdax.se kan du finna exempelvis ett stort antal erbjudanden för att kunna göra ditt inköp av mathandeln så billigt som möjligt. Via hemsidan, alternativt via Tiendeo, kan du komma åt deras egna katalog som kommer veckovis. Här hitta du de varor som för veckan har fått sina priser pressade ännu mer. Exempelvis kan det finnas varor som sänkts till tio kronor, eller varor du kan köpa två för, men med sänkt pris. Dessutom kan du lämna in din e-post, så kommer du kunna få denna katalog även via det sättet. Det finns även en funktion där du kan tipsa en vän.