Tiendeo official website

Veckans erbjudanden

Publicerades igår

  Letar du efter de bästa Matdax-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Matdax-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Matdax eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Matdax on Tiendeo. Bläddra i den senaste Matdax-katalogen "Veckans erbjudanden" giltig från från 20/5 till till 3/6 och börja spara pengar nu!

  Hitta Matdax kataloger i din stad

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Abbe Market
  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo REWE
  • Logo Astrid och aporna
  • Logo Supergott
  • Logo Citti

  Matdax, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Matdax är en matvarubutik som erbjuder säsongsbetonad mat till låga priser.

  Lär känna Matdax

  Matdax är en liten butikskedja som erbjuder matvaror som de vill pressa priserna på till att vara så förmåneliga som möjligt för dig som kund. Öppettiderna är generösa för att det ska vara så lättillgängligt för dig som vill fynda bra matvaror, som ska passa. Butikerna finns på plattser så som Högdalen, Hagsätra och Hökarängen, där de ligger centralt och lättillgängligt. Butiken har fokus på dig som kund. Affärsidén är att erbjuda säsongsanpassade matvaror till ett lågt pris. De ser sig som den naturliga prispressaren i södra Stockholm. Här kan du köpa varor så som Glass, vegetarisk mat, tacos, grönsaker och frukt, såser och frukt, kryddor samt andra populära varor till din matkonsumtion.

  Matdax bakgrund

  Matdax har funnits i Stockholm och ser sig som den naturliga prispassaren sedan 1992. Sedan 2009 är butikskedjan medlemmar i något som kallas för Den Svenska matrebellen, som är en fri inköpsorganisation. Organisationen finns med ett flertal olika sorters matbutiker över hela Sverige. Tillsammans med grossistfamiljen Bergendahl har de kapat ett led i inköpen vilket ger dem flera unika möjligheter att hålla storbutikspriser i deras lokala butikslägen.

  Erbjudanden från Matdax

  Via Matdax egna hemsida matdax.se kan du finna exempelvis ett stort antal erbjudanden för att kunna göra ditt inköp av mathandeln så billigt som möjligt. Via hemsidan, alternativt via Tiendeo, kan du komma åt deras egna katalog som kommer veckovis. Här hitta du de varor som för veckan har fått sina priser pressade ännu mer. Exempelvis kan det finnas varor som sänkts till tio kronor, eller varor du kan köpa två för, men med sänkt pris. Dessutom kan du lämna in din e-post, så kommer du kunna få denna katalog även via det sättet. Det finns även en funktion där du kan tipsa en vän.