Vi är på väg att publicera erbjudanden från Matcenter.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Matcenter katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i din stad

Matcenter, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rinkeby matcenter är en matvarubutik som erbjuder säsongsbetonad mat till låga priser.

Lär känna Rinkeby matcenter

Rinkeby matcenter är en liten butikskedja som erbjuder matvaror som de vill pressa priserna på till att vara så förmåneliga som möjligt för dig som kund. Öppettiderna är generösa för att det ska vara så lättillgängligt för dig som vill fynda bra matvaror, som ska passa. Butikerna finns på plattser så som Rinkeby, Hallonbergen och Alby, där de ligger centralt och lättillgängligt. Butiken har fokus på dig som kund. Affärsidén är att erbjuda säsongsanpassade matvaror till ett lågt pris. De ser sig som den naturliga prispressaren i södra Stockholm. Här kan du köpa varor så som Glassvegetarisk mat, tacos, grönsaker och frukt, såser och frukt, kryddor samt andra populära varor till din matkonsumtion.

Rinkeby matcenters bakgrund

Rinkeby matcenter har funnits i Stockholm och ser sig som den naturliga prispassaren sedan 1992. Sedan 2009 är butikskedjan medlemmar i något som kallas för Den Svenska matrebellen, som är en fri inköpsorganisation. Organisationen finns med ett flertal olika sorters matbutiker över hela Sverige. Tillsammans med grossistfamiljen Bergendahl har de kapat ett led i inköpen vilket ger dem flera unika möjligheter att hålla storbutikspriser i deras lokala butikslägen.

Erbjudanden från Matcenter Rinkeby

Via Matcenter Rinkebys egna hemsida matcenterfamiljen.se kan du finna exempelvis ett stort antal erbjudanden för att kunna göra ditt inköp av mathandeln så billigt som möjligt. Via hemsidan, alternativt via Tiendeo, kan du komma åt deras egna katalog som kommer veckovis. Här hitta du de varor som för veckan har fått sina priser pressade ännu mer. Exempelvis kan det finnas varor som sänkts till tio kronor, eller varor du kan köpa två för, men med sänkt pris. Dessutom kan du lämna in din e-post, så kommer du kunna få denna katalog även via det sättet. Det finns även en funktion där du kan tipsa en vän.