Favorit

Willys erbjudanden, reklamblad och rabatter

Favorit

Willys och Matbutiker i din stad med närområde

Se fler erbjudanden

(167)

Intressant att veta om Willys ...

Willys är en av Sveriges största matkedjor. Fokus ligger på att erbjuda prisvärd mat där kvalitet och miljötänk är av stor vikt. Butikerna finns över hela Sverige, så du kan säkert hitta en i din närhet!

Lär känna Willys

Willys vill erbjuda sina kunder Sveriges billigaste matkasse och kedjan arbetar även målmedvetet med både miljöfrågor och frågor som rör socialt ansvar, och har samarbeten med bl.a. Rädda Barnen.

Willys säljer både välkända märken och sina egna varumärken. De egna märkena Garant, Eldorado, WILLYS, Aware och Fixa köps direkt från producenten och håller hög kvalitet till låga priser. Det finns också två typer av butiker: de stora Willys-varuhusen samt Willys Hemma, som du ofta hittar i närområdet.

Willys öppettider tenderar att vara mycket generösa, allt för att även den med ett pressat schema ska ha tid att genomföra sina matinköp. För den som handlar frekvent finns också Willys Plus, som kort och gott ger fler och bättre erbjudanden – utan att du behöver ett extra kort i plånboken. Mer information om detta går att hitta på willys.se!

 

Willys bakgrund

Willys grundades 1986 av Willy Schleeh och den första butiken var Willys Cash i Kungsbacka. Schleeh slog sig snart samman med Lars Lundins butik som öppnat redan 1975, LL:s Livs, och man fortsatte då sin verksamhet under namnet Willys, som fått följa med sedan dess. Konceptet med att ha varor på pall och därmed kunna hålla priserna nere var lyckat redan från början, och företaget har stått i stor expansion de senaste årtiondena. Idag finns omkring 190 butiker runtom i Sverige, samt över 4000 anställda. Willys är idag Sveriges ledande lågpriskedja! 

Inga fler burägg

Willys-kedjan har, tillsammans med kedjor såsom Coop, Lidl och Hemköp, beslutat att sluta sälja ägg från burhöns. I sitt uttalande år 2014 motiverade kedjan beslutet med att bland annat säga: ”Alla förknippar inte låga priser med ansvarstagande. Men för oss är det en självklarhet” samt ”Att handla hos oss ska kännas bra i plånboken – och i magen”. Under 2014 såldes det sista burägget, och idag har kedjan helt gått över till att sälja ägg från frigående höns samt ekologiska ägg. Det finns ett stort intresse för ekologiska ägg, vilket visas i att ungefär vart femte ägg som säljs hos Willys är ekologiskt! 

Kedjan har mottagit mycket positiv respons angående beslutet. Andra åtgärder som går i samma banor är att man valt att inte sälja fisk från WWF:s röda lista. Utöver detta har man infört källsortering i butikerna samt märkt butikerna med ”Bra Miljöval”, vilket ställer höga krav på att man som livsmedelsbutik värnar om miljön.

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Willys katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy