Tiendeo official website

Willys Erbjudanden

Publicerades igår

Erbjudanden av Willys

Letar du efter de bästa Willys-erbjudandena?

Om du letar efter de största Willys-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Willys eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Det finns för närvarande 2 Willys-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Willys-katalogen "Willys Erbjudanden" giltig från från 21/5 till till 26/5 och börja spara pengar nu!

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Abbe Market
  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo REWE
  • Logo Astrid och aporna
  • Logo Supergott
  • Logo Citti

Willys, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Willys är en av Sveriges största matkedjor. Fokus ligger på att erbjuda prisvärd mat där kvalitet och miljötänk är av stor vikt. Deras slogan är: "Vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse".

Lär känna Willys

Willys vill erbjuda sina kunder Sveriges billigaste matkasse och kedjan arbetar även målmedvetet med både miljöfrågor och frågor som rör socialt ansvar, och har samarbeten med bl.a. Rädda Barnen.

Willys säljer både välkända märken och sina egna varumärken. De egna märkena Garant, Eldorado, WILLYS, Aware och Fixa köps direkt från producenten och håller hög kvalitet till låga priser. Det finns också två typer av butiker: de stora Willys-varuhusen samt Willys Hemma, som du ofta hittar i närområdet.

Willys öppettider tenderar att vara mycket generösa, allt för att även den med ett pressat schema ska ha tid att genomföra sina matinköp. För den som handlar frekvent finns också Willys Plus, som ger ännu fler, och bättre erbjudanden.


Willys bakgrund

Willys grundades 1986 av Willy Schleeh och den första butiken var Willys Cash i Kungsbacka. Schleeh slog sig snart samman med Lars Lundins butik som öppnat redan 1975, LL:s Livs, och man fortsatte då sin verksamhet under namnet Willys, som fått följa med sedan dess. Konceptet med att ha varor på pall och därmed kunna hålla priserna nere var lyckat redan från början, och företaget har stått i stor expansion de senaste årtiondena. Idag finns omkring 200 butiker runtom i Sverige. Willys är idag Sveriges ledande lågpriskedja! 

Willys gröna butiker

Willys arbetar för att minskad energiförbrukning och har därför infört många olika energibesparande åtgärder. Som exempel nämns miljövänligare frysar som kylls med koldioxid vilket är den mest miljövänliga köldsmedlet.

Willys strävar även efter att slänga så lite mat som möjligt. Den mat som slängs går i så stor utsträckning som möjligt till utvinning av biogas. Utöver detta har de startat ett arbete som de kallas för svinnsmart. Detta går ut på dels att kraftigt sänka priserna på varor med kort datum, men förutom det så går även mycket av maten till olika former av hjälporganisationer.

Willys plus gör att du kan spara ännu mer vid din innhandel av livsmedel och andra nyttoprodukter. Detta helt kostnadsfritt.