Tiendeo official website

Matöppet reklamblad

3 dagar kvar

Letar du efter de bästa Matöppet-erbjudandena?

Om du letar efter de största Matöppet-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Matöppet eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Matöppet on Tiendeo. Bläddra i den senaste Matöppet-katalogen "Matöppet reklamblad" giltig från från 18/9 till till 24/9 och börja spara pengar nu!

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

Matöppet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Matöppet är en kedja med varuhus för daglig livsmedelshandel. Butiken finns på flera platser i södra och mellersta Sverige.

Lär känna Matöppet

Hemköp finns i stora delar av södra och mellerrsta Sverige. Hemköp står för att vara de mer personliga närbutikerna. Detta för att det ska finnas något för alla, nära just dig. Matöppet i sig satsar på kvalitet, bra service och en vilja att alltid ge ett gott bemötande.

Öppettiderna är i regel frikostiga, och vid de tillfällen butiken mot förmodad skulle vara stängd, så finns det även möjligheter att handla online via Hemköps egna hemsida: matoppet.se.

Butikerna finns på plattser så som Göteborg, Västerås, Trensom, samt Landskrona. Målet är att du ska du ska kunna handla där du bor, till låga priser.  Det finns flera olika butiker runt om i Sverige, med något för precis alla.

Matöppets bakgrund

Matöppet är en del tillsammans med andra butiker, så som City gross en av butikerna tillhörande Bergendahls aktioebolag.

Bergendahls är ett familjeägt aktiebolag som har sitt säte i Hässleholm.

Även om matöppet är en del av en större koncern har de ändå en stor frihet att skapna sin egna profil. Detta medför en möjlighet till lokala anpassningar och för den lokla chefen även egna iniativ.

Matöppets egna profil

Butikerna profilerar sig som områdes och landsortsbutik, med ett brett utbud av märkes och lågprisvaror. I butiken kan det finns stor möjlighet till butiksbabakt bröd, men även butiksgrillat.

Butiken erbjuder många färskvaror, kött, frukt och grönt. Detta till hög service och hög lättillgänglighet.

Utöver detta är Matöppet ofta ombud för saker som systembolaget, apotek och ATG. För mer information går det förutom hemsidan, även bra att följa matöppets egna instagramprofil på matoppetbutikerna.

Matöppet har även en egen app där du kan få ditt egna reklamblad, samt en mängd olika information så som erbjudanden och inköpslistor.