Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från TEBO.

Letar du efter de bästa TEBO-erbjudandena?

Om du letar efter de största TEBO-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från TEBO eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från TEBO och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 4/3 till till 31/8.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

TEBO, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

TEBO byggtillbehör erbjuder verktyg och bygglösningar

Lär känna Tebo Byggtillbehör

Tebo Byggtillbehör utvecklar och marknadsför specialprodukter för professionella hantverkare inom bygg och industri. Tillsammans med egna och utvalda partners varumärken erbjuder vi en unik och innovativ produktportfölj.

Deras mål är att alltid leverera högsta kvalitet och deras styrkor ligger i en innovativ produktutveckling, hög aktivitet och en mycket hög service. De ska leva upp till detta i varje möte, varje dag och fortsätta att utvecklas nära marknaden och kunderna.

TEBO byggtillbehör erbjuder verktyg och bygglösningar. Här kan du hitta produkter så som verktyg av olika slag, men även el-maskiner, produkter för arbetsmiljö, med mera. Detta från flera olika märken så som Bjärnums, Stanley, Wibe och Pica.

Tebo Byggtillbehör drivs av Martin Palmkvist tillsammans med ett 20-tal anställda och både kontor och lager återfinns i Rosersberg, norr om Stockholm. Dessutom finns deras hemsida tebo.se där du hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Tebo Byggtillbehör ska erbjuda ett unikt sortiment av högkvalitativa produkter och välkända varumärken för bygg och industri. Sortimentet, tillsammans med en hög servicegrad, ska göra oss till det självklara valet för såväl återförsäljare som konsument.

Tebos bakgrund

Tebo har funnits i flera år.