Vi är på väg att publicera erbjudanden från TEBO.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste TEBO katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker online

TEBO, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

TEBO byggtillbehör erbjuder verktyg och bygglösningar

Lär känna Tebo Byggtillbehör

Tebo Byggtillbehör utvecklar och marknadsför specialprodukter för professionella hantverkare inom bygg och industri. Tillsammans med egna och utvalda partners varumärken erbjuder vi en unik och innovativ produktportfölj.

Deras mål är att alltid leverera högsta kvalitet och deras styrkor ligger i en innovativ produktutveckling, hög aktivitet och en mycket hög service. De ska leva upp till detta i varje möte, varje dag och fortsätta att utvecklas nära marknaden och kunderna.

TEBO byggtillbehör erbjuder verktyg och bygglösningar. Här kan du hitta produkter så som verktyg av olika slag, men även el-maskiner, produkter för arbetsmiljö, med mera. Detta från flera olika märken så som Bjärnums, Stanley, Wibe och Pica.

Tebo Byggtillbehör drivs av Martin Palmkvist tillsammans med ett 20-tal anställda och både kontor och lager återfinns i Rosersberg, norr om Stockholm. Dessutom finns deras hemsida tebo.se där du hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Tebo Byggtillbehör ska erbjuda ett unikt sortiment av högkvalitativa produkter och välkända varumärken för bygg och industri. Sortimentet, tillsammans med en hög servicegrad, ska göra oss till det självklara valet för såväl återförsäljare som konsument.

Tebos bakgrund

Tebo har funnits i flera år.

Fler erbjudanden från Möbler och Inredning