Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Sleepo.

Letar du efter de bästa Sleepo-erbjudandena?

Om du letar efter de största Sleepo-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Sleepo eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Sleepo och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Zoo "Upp till 20% !" giltig från från 24/5 till till 4/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Sleepo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Sleepo erbjuder möbler och heminredning på nätet, med extra fokus på sängar och din sömn

Lär känna Sleepo

Sleepo är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet. Deras målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och strävar alltid efter att förbättra och utöka deras sortiment för att erbjuda dig ett modernt och välsorterat utbud. Deras sortiment erbjuder dig möbler och inredning efter just din budget och stil där de idag erbjuder över 14,000 produkter från en mängd kända varumärken

På Sleepo får du alltid professionell kundservice via telefon, mail och chatt av deras dedikerade medarbetare som gärna hjälper dig med frågor eller ärenden. Sleepo erbjuder ett av marknadens bästa kunderbjudande med fri frakt på hela sortimentet i hela Sverige, 14 dagars öppet köp, bekväma leveranser och säkra betalningar.

All försäljning sker via hemsidan sleepo.se där du även kan hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Sleepos bakgrund

Sleepo har funnits i Sverige i flera år.