Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Skruvat.

Letar du efter de bästa Skruvat-erbjudandena?

Om du letar efter de största Skruvat-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Skruvat eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Skruvat och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Bilia "Toyota Land Cruiser" giltig från från 25/9 till till 30/9.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Mekonomen
  • Logo Mercedes-Benz
  • Logo Opel
  • Logo Toyota
  • Logo Hedin Bil
  • Logo ŠKODA

Skruvat, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Skruvat är en av nordens största e-handel inom bildelar och tillbehör.

Lär känna Skruvat

Skruvat har ett ständigt växande sortiment och har nu nått över 500 000 kvalitetsprodukter och spänner över alla produktområden till de flesta bilmärken. De samarbetar med ledande europeiska leverantörer för att ge dig som kund den bästa kvalitén till det bästa priset. Skruvat har nya bilreservdelar, biltillbehör, däck & fälg till alla ledande bilmärken såsom Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen & Volvo. Skruvat är en onlinebutik som fokuserar på bilar och allt som behövs till dessa, därför finns inga fysiska butiker. Via hemsidan skruvat.se finner du bra priser och kampanjer och reor för just Skruvat.

Skruvats bakgrund

Sen starten i Sverige 2008 har Skruvat vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Varje vecka hanterar de tusentals ordrar och nöjda kunder och tack vare internet kan nu alla köpa bildelar av hög kvalitet till rejält rabatterade priser. Deras målsättning är att alltid ge dig en bra köpupplevelse.

Flertalet kampanjer med Skruvat

På Skruvat hittar du riktigt bra priser på bildelar och tillbehör av originalkvalitet.
De har exempelvis delar till alla bilmärken och du sparar en hel del pengar när du handlar hos Skruvat.

hemsidan har de samlat deras pågående kampanjer och rabattkoder, för att du ska kunna spara så mycket som möjligt.

Exempelvis kan kampanjerna röra sig för tillbehör så som generatorer, bilbatterier, torkarblad och verktyg till din bil. Det finns dessutom flera olika betalningssätt. Exempelvis har de inlett ett sammarbete med Klarna. Det är ett enkelt och säkert sätt att få de saker du vill ha när du vill ha dem. Du kan exempelvis få en delbetalningsplan där du betalar enligt en plan, så att köpet är fullt betalt efter till exempel 12 månader.