Rum21 Design weeks

2 dagar kvar
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Rum 21 katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Rum 21, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rum 21 erbjuder möbler, design och inredningsdetaljer online

Lär känna Rum 21

Nu kan Rum 21 äntligen välkomna dig till nya Rum21. Utöver en helt ny logotyp kan du även se fram emot ännu mer handplockad, exklusiv design i butiken. Deras vision är att kunna erbjuda ett noga utvalt sortiment för dig som älskar möbler, belysning och detaljer, oavsett vilken stil du har hemma. Rum21 är butiken för dig som (precis som Rum 21) vurmar lika mycket för material och form som funktion och estetik.

Även om våra hem och möbler har förändrats i takt med teknisk utveckling och skiftande trender är de övertygade om att god design står utanför tid och rum. De vet att möbler som tas fram på de värdegrunder som föddes i början och mitten av 1900-talet kan gå i arv mellan generationer, och på de grunderna de vill erbjuda allt från dåtidens ikoner till morgondagens klassiker. Oavsett vilket av hemmets alla rum du vill fylla, eller var i livet du befinner dig, erbjuder de kvalitetsmöbler som håller över tid.

Butiken har vardagliga öppettider och finns i Stockholm. Via hemsidan rum21.se hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Rum 21s bakgrund

Rum21 startades som ett familjeföretag 2006 i Borås av Helén Rudholm och Gustaf Rudholm.

Fler erbjudanden från Möbler och Inredning

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor