Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Rum 21.

Letar du efter de bästa Rum 21-erbjudandena?

Om du letar efter de största Rum 21-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Rum 21 eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Rum 21 och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren GUESS "IKEA reklamblad" giltig från från 17/4 till till 30/4.

Hitta Rum 21 kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Rum 21, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rum 21 erbjuder möbler, design och inredningsdetaljer online

Lär känna Rum 21

Nu kan Rum 21 äntligen välkomna dig till nya Rum21. Utöver en helt ny logotyp kan du även se fram emot ännu mer handplockad, exklusiv design i butiken. Deras vision är att kunna erbjuda ett noga utvalt sortiment för dig som älskar möbler, belysning och detaljer, oavsett vilken stil du har hemma. Rum21 är butiken för dig som (precis som Rum 21) vurmar lika mycket för material och form som funktion och estetik.

Även om våra hem och möbler har förändrats i takt med teknisk utveckling och skiftande trender är de övertygade om att god design står utanför tid och rum. De vet att möbler som tas fram på de värdegrunder som föddes i början och mitten av 1900-talet kan gå i arv mellan generationer, och på de grunderna de vill erbjuda allt från dåtidens ikoner till morgondagens klassiker. Oavsett vilket av hemmets alla rum du vill fylla, eller var i livet du befinner dig, erbjuder de kvalitetsmöbler som håller över tid.

Butiken har vardagliga öppettider och finns i Stockholm. Via hemsidan rum21.se hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Rum 21s bakgrund

Rum21 startades som ett familjeföretag 2006 i Borås av Helén Rudholm och Gustaf Rudholm.