Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Nordkapp.

Letar du efter de bästa Nordkapp-erbjudandena?

Om du letar efter de största Nordkapp-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nordkapp eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Nordkapp och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Impecta "Frökatalog 2024" giltig från från 19/4 till till 31/12.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Nordkapp
  • Logo Ottosson Färgmakeri
  • Logo Brukspecialisten
  • Logo Byggfabriken
  • Logo Laitis
  • Logo Fibo-Trespo

Nordkapp, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nordkapp erbjuder trädgårdsbyggnationer så som bastu, grillar och eldstäder

Lär känna Nordkapp

Välkommen till er kompletta butik för en fantastisk härlig upplevelse hemma i er egen trädgård! 
Bastutunnor och Badtunnor tillverkade av Nordisk gran som är välkänt för sin höga kvalité. Skräddasy era egna lösningar för maximal komfort och utseende. Tillsammans med deras huvudprodukter har de också möjlighet till att erbjuda en mängd olika populära tillbehör produkter, bland annat: bastuhattar, aromer, stävor, bastuskor, kaminskydd, grillgaller, vedkorgar, vetekuddar och hudvårdsset.

Alla Deras produkter är tillverkade av Nordisk gran som är välkänt för sin höga kvalité. Under de långa och kalla vintrarna växer träden sakta och  detta medför att träet blir tjockt och hållbart. Genom att använda det bästa obehandlade materialet, avancerad teknik och hög nivå på arbetskraften kan de tillverka och möta marknadens mest kräsna kunder.

Deras försäljning sker via hemsidan nordkapp,nu där du kan hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Nordkapps bakgrund

Nordkapp har funnits i Sverige i flera år.